Bağlar Belediyesporun yeni başkanı Ferit Tutşi oldu

Diyarbakır’ı yeni sezonda Bölgesel Amatör Futbol Liginde (BAL) temsil edecek kulüplerden Bağlar Belediyesporun yeni başkanı ve yönetim kurulu belli oldu.

Haberler 28.08.2020 - 00:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr yeni sezonda Bölgesel Amatör Futbol Liginde (BAL) temsil edecek kulüplerden Balar Belediyesporun yeni bakan ve yönetim kurulu belli oldu. Belediye Bakan Yardmcs Ferit Tutinin kulüp bakanlna getirildii kulübün yeni dönemdeki hedefi tüm branlarda alt yapya yönelmek ve tesis hamlesini hayata geçirmek olarak belirlendi.

Balar Belediyesporun yeni bakan ve yönetim kurulu, yaplan olaanüstü genel kurul ile belirlendi. Yeni tip korona virüs tedbirleri nedeniyle sosyal mesafe, maske ve dezenfektan kurallarnn titizlikle uyguland kongre toplants geçen hafta yaplan ilk kongrenin çounluk salanamad için ertelenmesi üzerine bu defa yasaya göre üye çounluu katlm art aranmadan yapld. Tek liste ile gidilen seçimde Belediye Bakan Yardmcs Ferit Tuti kulübün yeni bakan oldu.

9 kiiden oluan yönetimde Belediye Bakan Yardmcs Recep Ergünun yan sra Mirzeydin Yaar,Güzel Kzolu, Uur Erekli, Mehmet çaatay, brahim çgil, Sedat Gültekin ve Hüseyin Demir yer ald.

Hedefimiz salam bir alt yap ina etmek

Kulüp Bakan Ferit Tuti, sporun dorularn hayata geçirmek adna gerçekçi politikalar hayata geçirerek tüm branlarda sporcu yetitirmeyi ve gelecee temel oluturmak üzere de tesisleme hamlesi balatmak istediklerini söyledi. Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun sporun geliimine her türlü destei saladn belirten Tuti, Belediye Bakanmzn desteiyle yönetimimizi oluturarak ilk adm attk. Bundan sonraki hedefimiz salam bir alt yap ina edip bunu tesisleme hamlesiyle süsleyerek yarnlara güzel eserler brakmak olacaktr. Her branta sporcu yetitirmek, çocuklarmz ve gençlerimizi spora kanalize etmek üzerine bir hedef belirledik. Sporu seven ve gerekli destei salayan Hüseyin Beyolu bakanmza çok teekkür ediyoruz. Tüm spor kamuoyunun desteini bekliyoruz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git