Bağlar kazandı, gözler son haftada

BAL 4.Bölge 4.Grupta birinciliği yakından ilgilendiren maçta Bağlar Belediyespor ,Batman 72 Belediyespor'u 3-2 yenerek rakibinin 3 puan önüne geçti. Bu grubun birincisi 27 Haziran Pazar günü belli olacak.

Haberler 24.06.2021 - 00:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4.Bölge 4.Grupta Play-Offa kalacak takm son haftada belli olacak.

Final niteliindeki maçta Balar Belediyespor, Batman 72 Belediyesporu 3-2 yenerek 9 puanla son haftaya lider girdi , Batman ekibi 6 puanda kald.

Maça hzl balayan

Balar Belediyespor, 5.dakikada Serhat Tarhan ve 15.dakikada Mazlum Kuraln att gollerle 2-0 öne geçti.

Daha sonra toparlanan Batman ekibi 43.dakikada Ayetullah Baz ve 61.dakikada Osman Afinin kaydettii gollerle skoru 2-2ye getirdi.

Maç brakmayan Balar Belediyespor,79.dakikada Fatih Eringinin golüyle bir kez daha öne geçerek sahadan galibiyete ayrld.

Bu grubun birincisi son haftada belli olacak.

Balar Belediyespor, son haftay maç yapmadan bay geçirecek. Batman 72 Belediyespor , 27 Haziran Pazar günü Batmanda Mazda Fosfatsporu arlayacak.

Kura le Belli Olacak

Batman ekibinin berabere kalmas ya da yenilmesi halinde Balar Belediyespor grup birincisi olacak. Batman temsilcisinin kazanmas durumunda Balar Belediyespor ile puanlar eitlenecek, ikili averajlar eit olduu için BAL statüsü gerei iki takm arasnda Türkiye Futbol Federasyonu gözetiminde noter huzurunda kura çekilerek grup birincisi belli olacak.

ki takm arasnda Batmanda oynanan maç Batman 72 Belediyespor 3-2 ve Diyarbakrdaki maç da Balar Belediyespor 3-2 kazand için ikili averaj eit.

Ana Sayfaya Git