Bağlar'a spor tesisi yapılıyor

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi Bağcılar Mahallesi Gökkuşağı evleri yakınlarında yapımına başladığı 25 bin metrekarelik yeşil alan projesi içerisinde spor alanları tesisleri ve bisiklet yolu gibi aktivitelere yer ayrılması en çok çocukları sevindirdi.

Haberler 04.11.2020 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, ilçenin yeil alan potansiyelini yükseltmeye amacyla 2020 yl içerisindeki beinci park projesini hayata geçiriyor. Baclar Mahallesi Haskir Caddesi üzerinde Gökkua evleri yaknlarnda hayata geçirilecek proje 25 bin metrekarelik alanyla kentin en büyük sosyal donat alanlarndan olmasyla dikkat çekiyor. Projenin içerisinde basketbol ve futbol sahalar, bisiklet yolu, yürüyü parkurlar, geni alana hitap eden rekreasyon alanlar ve dinlenme mekanlar bulunacak ekilde tasarlanan projede Diyarbakr iklimine uygun aaçlar ve yeil alanlar ina edilecek. Belediyenin baka bir kurulutan destek almadan kendi imkanlaryla hayata geçirecei projenin ksa zamanda tamamlanarak vatandalarn kullanmna açlmas bekleniyor.

çOCUKLAR LE BAKAN BEYOLU ARASINDA SICAK DYALOG

çok amaçl proje çevre sakinlerini heyecanlandrrken, buna en çok sevinen kesim ise çocuklar oldu. makinalarnn çalmalarn ilgiyle takip eden vatandalar bölgenin nefes borusu olacak projeden duyduklar memnuniyeti dile getirdi. Projenin yapld alanda incelemelerde bulunarak çalmalarn startn veren Bakan Hüseyin Beyolu ile çocuklar arasnda duygulandran diyaloglar yaand. çocuklar, gereksinimini duyduklar spor sahalarna projede yer verilmesinden çok memnun kaldklarn dile getirerek Bakan Beyoluna teekkür etti. Bakan Beyolu da Her ey sizlerin huzurlu ve mutlu gelecei için diyerek yola çktk. Size kar görevimizi ifa ediyoruz diyerek çocuklara eitim hayatna önem vermeleri nasihatnda bulundu.

çOCUKLARIMIZ çN HUZUR ALANI OLACAK

Balar güzelletirmek için büyük çaba ortaya koyduklarn belirten Bakan Beyolu, özverili çalmalarndan dolay belediyenin ilgili birimlerine ve çalanlarna teekkür etti. Beyolu, lçemizi yeil ve doal alanlarla güzelletirmeye devam ediyoruz. Burada 25 bin metrekarelik alanda içerisinde spor tesisleri, yürüyü alanlar, bisiklet yolu ve dinlenme alanlar bulunan çok amaçl park ve yeil alan projemizi hayata geçiriyoruz. Vatandalarmz, özellikle de çocuklarmz için huzur alan olacak inallah. Bunlar kendi imkanlarmzla yapyoruz. Ekiplerimiz özverili bir ekilde çalarak Balar halkna hizmetin en güzelini sunmaya çalyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git