Bağlar’ın kızları futbolda Diyarbakır şampiyonu

Bağlar Fevzi Çakmak Ortaokulu’nun kız öğrencileri, futbolda elde ettikleri başarılarla gündeme oturdu.Futbolda il şampiyonu olan okulun kız takımı aynı başarıyı salon futbolunda da göstererek çifte şampiyonluk elde etti. Gol yemeden Diyarbakır il şampiyonu olan Bağlar’ın kız futbolcuları, aynı başarıyı Türkiye Şampiyonası’nda da göstermek için destek bekliyor.

Haberler 14.05.2022 - 00:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Fevzi çakmak Ortaokulunun kz örencileri, futbolda kazandklar ampiyonluklar ve ortaya koyduklar baarl futbolla tarafl tarafsz herkesin takdirini kazand.

HERKES ONLARIN BAARISINI KONUUYOR

Okullararas il ampiyonasnda tüm rakiplerini saf d brakarak Diyarbakr ampiyonluu ipini göüsleyen kzlar, ayn baary futsalda da göstererek çifte ampiyonluk elde etti. çayönü Ortaokulunu 7-0,Aziziye Ortaokulunu 5-0 ve ehit Tevfik Pehlivan Ortaokulunu 7-0 olmak üzere karlat 3 maç da 19 gol atp gol yemeden kazanan Fevzi çakmak Ortaokulu kz takm futsalda da Diyarbakr Türkiye ampiyonasnda temsil etme hakk kazand.

DESTEK çARISINDA BULUNDULAR

Beden eitimi öretmenleri Günay Olsoy Önal ve hsan Tunç tarafndan kz futbol takmlarnn baars spor camiasnda ilgiyle karland.

Takmn antrenörleri Önal ve Tunç,çalmalarna verdii destekten dolay okul yönetimi ve müdür yardmcs Hülya Eyyubiye teekkür ederek Türkiye ampiyonasnda baarl olmak için kentteki kurumlardan ve i çevrelerinden destek beklediklerini dile getirdiler.

ampiyon kzlar da,Bu baary Türkiye ampiyonasnda Balar ve Diyarbakr iyi temsil ederek yukarlara tamak istiyoruz. Herkesin desteini bekliyoruz mesajyla destek çarsnda bulundu.

Ana Sayfaya Git