Bakan Bak, Hakkarili çocukları sevindirdi

Hakkari’de AK Parti 24. Dönem Milletvekili Abdulmutalip Özbek'in Hakkarili çocukların sebze kasasından pota yaparak basketbol oynamalarını kendi sosyal medya hesabından paylaşması üzerine, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın talimatıyla mahallede basketbol potası kuruldu ve çocuklara spor malzemesi desteği verildi.

Haberler 27.07.2017 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hakkaride AK Parti 24. Dönem Milletvekili Abdulmutalip Özbekin Hakkarili çocuklarn sebze kasasndan pota yaparak basketbol oynamalarn kendi sosyal medya hesabndan paylamas üzerine, Gençlik ve Spor Bakan Osman Akn Bakn talimatyla mahallede basketbol potas kuruldu ve çocuklara spor malzemesi destei verildi.

Ak Parti 24. Dönem Hakkari Milletvekili Abdulmattalip Özbekin kent merkezindeki Yeni Mahalledeki halk ziyareti srasnda çocuklarn sebze kasasndan pota yaparak oynadklarn görünce bu durumu fotoraflayp sosyal medya hesabndan paylat. Bunu üzerine Gençlik ve Spor Bakan Osman Akn Bakn talimatyla Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Reit Güldal, mahalleye giderek, çocuklar için basketbol potas kurup, mahalledeki çocuklara spor malzemesi desteinde bulundu.

Basketbol potasna kavuan çocuklar, Gençlik ve Spor Bakan Osman Akn Bak, seslerini duyuran eski Milletvekili Abdulmattilap Özbek ve basketbol potas kuran Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürülüüne teekkür etti.

Bu arada çocuklarn sesini duyuran eski milletvekili Özbek de çocuklarla birlikte yeni basket potasnda bir süre basmetbol oynad. Özbek, mahalleleri dolarken tesadüfen çocuklar gördüünü ve fotoraflarn çektiini belirterek öyle konutu:

Öncelikle Gençlik Spor Bakanmza bu duyarllndan dolay teekkür ediyorum. Ben mahallede dolarken çocuklarn meyve kasalarndan pota yaptn gördüm. lgimi çekti . çocuklar oynarken bunu fotoraflayp paylatm. Sa olsunlar kendileri de ilgilenmiler.Buradaki Gençlik Spor il Müdürlüümüze talimat vermiler.Bunun üzerine çocuklar için pota kuruldu. Ben Sayn Bakanmza ve duyarllk gösteren Valimize teekkür ediyorum. Yeni bakanmzdan Hakkaride devam eden yatrmlar için de destek bekliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git