Bakan, çocuklardan oyuncak tabancayı alarak spor malzemesi verdi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Çok değerli annelerimiz, lütfen çocuklar oyuncak da olsa tabanca taşımasınlar, tabanca ile oynamasınlar. İsteyin size her türlü spor malzemesi gönderelim, onlarla oynasınlar." dedi.

Haberler 24.06.2017 - 01:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençlik ve Spor Bakan Akif çaatay Klç, çok deerli annelerimiz, lütfen çocuklar oyuncak da olsa tabanca tamasnlar, tabanca ile oynamasnlar. steyin size her türlü spor malzemesi gönderelim, onlarla oynasnlar. dedi.

çeitli temaslarda bulunmak üzere dün rnakta bulunan Klç, yolda karlat çocuklara çeitli spor malzemesi verdi. Cizre ilçesine bal Kurtulu köyünde de çocuklarla bir araya gelen Klç, çocuklarn ellerindeki oyuncak silahlar alarak, onlara top ve eofman hediye etti.

Köyde çocuklara oyuncak datrken elinde oyuncak silah olan bir çocua, Seninle bir anlama yapalm sen bir daha oyuncak silah kullanmama sözü ver ben de sana hediye vereyim. diyen Klç, çocua eofman takm, top ve satranç takm verdi.

Klç, ziyaretleri srasnda yapt konumada da annelerin çocuklarna sahip çkmalarn istedi. Klç, unlar kaydetti:

Yolda gelirken bir köyde çocuklarla hasbhal ettik, onlarla kucaklatk. Onlara baz hediyelerimiz de oldu fakat baz çocuklarn ellerinde oyuncak da olsa tabanca vard. Ben onlar aldm, yerine top ve forma verdim. Bir daha ellerine almayacaklarna dair söz de aldm. çocuklar çok sevindi. çok deerli annelerimiz, lütfen çocuklar oyuncak da olsa tabanca tamasnlar, tabanca ile oynamasnlar. steyin size her türlü spor malzemesi gönderelim, onlarla oynasnlar. çocuklara havuz yapp hizmetlerine sunduk. Oralara gitsinler, yüzsünler, spor yapsnlar. Daha fazlasn da isteyin gönderelim. Yeter ki oyuncak da olsa ellerinde tabanca tamasnlar.

Ana Sayfaya Git