Bakan Kasapoğlu milli güreşçileri kabul etti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılan Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest, grekoromen ve kadınlar kategorilerinde 6'sı altın, 2'si gümüş, 8'i bronz olmak üzere toplamda 16 madalya kazanan milli güreşçileri makamında ağırladı.

Haberler 18.04.2019 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Güre Federasyonu Bakan Musa Aydn ve teknik ekip ile birlikte Bakan Kasapolunu ziyaret eden milli sporcular, Avrupa ampiyonasnda kazandklar kupalar da yanlarnda getirdi. Milli güreçileri tek tek tebrik eden Bakan Kasapolu, Sayenizde çok güzel bir hafta geçirdik. Hepinizi tebrik ediyorum. Her arkadam ayr ayr kutluyorum. Sizler bizim gururumuz oldunuz. nallah bundan sonraki süreçte de sizleri hem desteklemeye hem sizlerin yannda olmaya hem de sizlerle gurur duymaya devam edeceiz. Buna inancmz tam. Önümüzde çok önemli bir olimpiyat var. Bu olimpiyata yönelik de hazrlklar güzel gidiyor. Hem federasyonumuzu, bakanmz, yöneticilerimiz, antrenörlerimizi, teknik heyetimizi, siz deerli sporcularmz ve emei olan tüm camiamz tebrik ediyorum. Rabbim sizleri nazarlardan esirgesin. nallah daha büyük baarlarla hep birlikte bulumak ümidiyle ifadelerini kulland.

OMUZ OMUZA YÜRÜYECEZ

Güre camiasnn takdire ayan olduunu ve imkanlarn genileteceklerini ifade eden Kasapolu, Cumhurbakanmz spora çok önem veren birisi. Bu anlamda çok anslyz. Spor bizim için son 17 ylda ayr bir devrim alan oldu. Sizlerin bu baarlar da inallah bu ii taçlandracak. Son 17 ylda sporda tesislemeye yaplan yatrmlar devasa. Bu anlamda da Sayn Cumhurbakanmza ükran borçluyuz. Biz de inallah bu yatrmlarn karln sizler gibi baarl, deerli sporcularmzla hem sportif anlamda baarl hem de karakter olarak her biriniz ayr arkadalarmzsnz. Tüm ekibi de takdire ayan görüyorum. Spor bütündür. Sadece baar anlamnda deil, kiilikte çok önemli. Bu vesileyle sizleri, güre camiamz, sporcularmz hep örnek gösteriyorum. Bu örnekleri daha da çoaltacaz. mkanlar genileteceiz. Geçen hafta Bükreteki manzara benim için heyecan verici anlard. Bu anlar inallah çoaltmak nasip olur. Bayramz dalgalandrmak, stiklal marmz dinletmek gerçekten ayr bir gurur. Bu gururu bizlere yaattnz için hepinize teekkür ediyorum. Bizler de bakanlk olarak her zaman sizlerin yannzda olacaz. Bakan Yardmcmz Hamza Yerlikaya ampiyonumuz. Sizler için hem sporcu yönü hem kiilii ile örnek bir isim. Hep birlikte omuz omuza yürüyeceiz eklinde konutu.

Bakanlk binasnda gerçekleen kabulde, Gençlik ve Spor Bakan Muharrem Kasapolu, Bakan Yardmcs Hamza Yerlikaya, Bakan Yarcmcs Sinan Aksu, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye Güre Federasyonu Bakan Musa Aydn, teknik ekip ve sporcular hatra fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git