Bakan Kasapoğlu'dan Diyarbakırlı gençlere milli forma

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kendisini ziyaret eden 60 gence ay yıldızlı forma gönderdi

Haberler 30.08.2018 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapolu, Diyarbakrdaki 60 gence ay yldzl forma hediye etti.

Diyanet leri Bakanlnca düzenlenen yaz Kuran kursu etkinlikleri kapsamnda 60 örenci bir süre önce stanbul gezisine götürüldü. Bakan Kasapolunu da ziyaret eden gençler, görümede A Milli Takm formas talep etti.

Bunun üzerine Kasapolu, örencilerin isimlerinin üzerinde yer ald formalar Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüüne gönderdi.

Formalar Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir tarafndan Diyarbakr Stadnda örencilere teslim edildi.

Diyarbakrdaki gençlere hizmet için çaba gösterdiklerini dile getiren Demir, öyle konutu:

nallah nasip olursa bu formalarnz ile maça da gideceksiniz. Buradaki tablo memlekete ihanet eden insanlara sert bir tokat olarak inecektir. çünkü biz devletimizi, milletimizi, bayramz, ezanmz sevdikçe var olacaz. Eer hizmet etmezsek bakalarna her zaman muhtaç oluruz. Bakalarnn çizmesi altnda ezilmeye mecbur kalrz. Yurdumuzu terk edip gitmemizi isteseler de bu mümkün deil. Biz gençlik olarak onlara inat bu memlekete hizmet edeceiz.

Örencilerden Mehmet Dadelen, Kasapolunun kendilerini Beikta-Akhisarspor maçna götürdüünü belirterek, lgisinden dolay Bakan Kasapoluna teekkür ediyoruz. Ayrca bize milli takmn maçn izleme sözü de verdi. Vatanmn formasn giydiim için kendimi mutlu ve gururlu hissediyorum. diye konutu.

Berfin Karagöz de formann hediye edilmesinden duyduu memnuniyeti dile getirdi.

Ana Sayfaya Git