Bakanlar, Yüksekova'da Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptı

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ndeki Gençlik Merkezi'ni törenle açtı. Bakan Soylu, Yüksekova'yı daha güzel yatırım, hizmet ve huzurlu günlerin beklediğini söyledi.

Haberler 29.09.2017 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dün saat 14.00de özel uçakla Yüksekova Selahaddin Eyyübi Havalimanna inen çileri Bakan Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakan Osman Akn Bak, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Yüksekova Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Mahmut Kakç, Yüksekova 3üncü Piyade Tümen Komutan Tümgeneral Metin Tokel, Hakkari l Emniyet Müdürü Süleymen Suat Dilberolu ve kurum amirleri karlad. Bakanlar Soylu ve Bak, daha sonra Yüksekova ilçe merkezindeki Yeni Mahallede yapm tamamlanan Gençlik merkezinin açlna katld.

YÜKSEKOVAYI GÜZEL VE HUZURLU GÜNLER BEKLYOR

Açlta konuan Bakan Soylu, hükümet olarak Yüksekova ve dier bölgelerde yaptklar hizmetlerin birilerini rahatsz ettiini, ancak bu hizmetleri yapmaya devam edeceklerini belirterek unlar söyledi:

Size hizmet etmek, sizin hayat standartlarnz yükseltmek ve bunu dünya ile beraber bütünletirmek bizim temel hedeflerimizden bir tanesidir. çünkü hedeflerimiz var. 2023, 2053 ve 2071. Bizler hizmet yapmaya devam edeceiz. Birileri ykmak için, bizi hedeflerimizden uzaklatrmak için ve u gençlerimizi, u evlatlarmz, u çocuklarmz aman bunlar hemire olmasn, doktor olmasn, mühendis olmasn, öretmen olmasn diye uraanlara kar sizler öretmen olacaksnz, doktor olacaksnz,mühendis olacaksnz. Sizler hizmet bayran 780 bin kilometrekarede deil, dünyann her tarafnda anacaksnz. Dünyada insanln ne olduunu anlatmaya çalacaksnz.Yüksekova daha güzel günler, yatrmlar, hizmetler ve daha huzurlu günler sizi bekliyor. Buraya bir programdan geldik. O programda birlikte olduumuz kymetli Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan beyin ve Babakanmz sayn Binali Yldrmn selamlarn, muhabbetlerini ve sevgilerini hepinize aktaryorum. Hakkariye gidiyorum dediimde herkesin gözü ldad. Allah sevgimizi daim etsin, Allah biriimizi daim etsin ve bir taraftan tek milletimizle , tek bayramzda , tek vatanmzda, tek devletimizde bizi hedeflerimizle bulutursun. Bu Gençlik merkezinin bu hale gelmesinde katks olan herkese ükranlarm ifade ediyorum.

Gençlik ve Spor Bakan Osman Akn Bak ise, bir süre önce Hakkari merkezde evlerinin önünde meyve kasalarndan basketbol potas yapan çocuklar hatrlatrken, bu çocuklara basketbol potas yaptklarn söyledi. Bak, Bu unun iareti.O gençlerimizin spora olan aklarn gösteriyor ve gerçekten onlar belki de gelecekte büyük basketbolcu olurlar. Burada çok deerli, çok önemli sporcular çkm. Bizler de bunlara imkan vermek ve sahip çkmak için buradayz dedi

Bakanlar açln ardndan yeni açlan spor merkezinde basketbol oynad.

Ardndan Yükseova yeni ehir stadnda incelemelerde bulunacak olan Soylu ve Bak , Kaymakamlkla ilçedeki Sivil Toplum kuruluu temsilcileri ile toplant yapacak.

Ana Sayfaya Git