BAL Ligi Diyarbakır Derbisi İle Başlayacak

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde 2019-2020 sezonu fikstürü belli oldu. 1.Grup’ta yer alan Diyarbakır temsilcileri Bağlar Belediyespor ve Bismil 21Sportif Faaliyetler Gençlik Kulübü, ilk haftada birbirleriyle karşılaşacak.

Haberler 03.09.2019 - 12:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil 21Sportif Faaliyetler Gençlik Kulübü-Balar Belediyespor karlamas Bismilde oynanacak.

Nevehirde kamp çalmalarna devam eden Balar Belediyesporlu teknik adam ve futbolcular, çalmalardan geriye kalan zamanlarda da Nevehirin tarihi ve turistik bölgelerini gezerek elenceli anlar yayor.

Heyecan 21 Eylülde Balayacak

2019-2020 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig fikstür çekimi, stanbulda yapld. 152 takmn katlmyla, 11 grupta oynanacak BALda, fikstür çekimi yapld. Müsabakalar 21-22 Eylül tarihinde balayacak. 13 takmdan oluan 1.Grupta yer alan Diyarbakr takmlar Balar Belediyespor ve Bismil 21Sportif Faaliyetler Gençlik Kulübü, ilk haftada kent derbisinde kar karya gelecek.

lk Hafta Maçlarnn Program

Bismil 21Sportif Faaliyetler Gençlik Kulübü-Balar Belediyespor

Dersimspor-Yüksekova Belediyespor

Siirt l Özel darespor-Bitlis Özgüzelderespor

1955 Batman Belediyespor-Patnos 04Spor

12 Bingölspor-Mu Menderesspor

Cizre Serhatspor-Van Yolspor

Bay :Mardin Büyükehir Belediyespor

Balar Belediyespor, Nevehirde Güç Depoluyor

Bu arada Balar Belediyespor, yeni sezon hazrlk kampna Nevehirde devam ediyor. 25 Austosta balayan ve 7 Eylülde sona erecek kamp srasnda Sar-Mavili takm hem fizik,kondisyon ve taktie dayal idmanlar yaparak güç depoluyor,hem de özel maçlarla eksiklerini gidermeye çalyor. Trabzonun BAL Ligi temsilcilerinden Tonya Doansporla karlaan Balar Belediyespor, 2-1 yenilmesine ramen ortaya koyduu iyi futbolla gelecek için umut verdi.

Tarihi Ve Turistik Yerlere Gezi Turu

Öte yandan Balar Belediyesporlu teknik adam ve futbolcular, çalmalardan geriye kalan zamanlarda da Nevehirin tarihi ve turistik bölgelerini gezerek stres atyor. Elenceli geçen gezi turlar srasnda renkli görüntüler oluuyor.

Kampn çok iyi geçtiini dile getiren Balar Belediyespor Teknik Direktörü Ekrem Üen,lige kadar çok daha iyi duruma geleceklerini kaydetti. Kamp çalmalarn ziyaret eden kulüp yöneticileri de teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek moral verdi.

Ana Sayfaya Git