Balkan şampiyonu milli takım sporcularından Başkan Beyoğlu’na ziyaret

Balkan Şampiyonu şampiyon olan Türkiye wushu milli takımının sporcuları Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret ederek elde ettikleri başarıyı paylaştı.

Haberler 07.08.2019 - 11:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Beyolu, 30 Temmuz-4 Austos tarihleri arasnda Ankarada yaplan Uluslararas Balkan ampiyonasnda ampiyon olan Türkiye wushu milli takmnn sporcularn kabul ederek elde ettikleri baarlardan dolay tebrik etti.Sporcular ve milli takm antrenörü Günay Yay arlayan Bakan Beyolu, Diyarbakrl sporcularn milli takmda elde ettikleri baarlarn sevindirici olduunu belirterek spora ve sporcuya her türlü destei salamaya devam edeceklerini söyledi.

MLL TAKIM SPORCULARI

Bakan Beyolu, Gençlik ve Spor Bakanlmz ilçemize çok amaçl dev bir spor tesisi kazandracak. Diyarbakrdaki gençlerimizin birçok branta faydalanaca ve yetiecei bir spor merkezi olacak. Bununla beraber inallah Balarn birçok bölgesinde spor alanlarn yaparak halkmzn hizmetine sunacaz. Spora ve sporcuya her alanda tam destek vereceiz. Milli takm formasyla yartklar Balkan ampiyonasnda önemli baarlara imza atan sporcularmz ve antrenörlerimizi tebrik ediyoruz. Kendilerine imkanlar ölçüsünde her türlü destei salayacaz dedi.

Milli takm ve Diyarbakr Yay Spor Kulübü antrenörü Günay Yay da spora ve sporcuya verdii destekten dolay Balar Belediyesine ve Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git