Baraj Maçı 5 Mayıs'ta

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nde şampiyon olan Bismil 21 Sportif ile Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Yolspor'un karşı karşıya geleceği BAL'a çıkma-BAL'da kalma baraj maçı 5 Mayıs Pazar günü oynanacak.

Haberler 27.04.2019 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Süper Amatör Futbol Liginde ampiyon olan Bismil 21 Sportif ile Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Yolsporun kar karya gelecei BALa çkma-BALda kalma baraj maç 5 Mays Pazar günü oynanacak.

Müsabakann oynanaca tarih ve yerin belirlenmesi için gerçekleen toplantda, karlamann 5 Mays Pazar günü 2 Nolu çim sahada oynanmasna karar verildi. Sat 15.30da start alacak karlamann karar toplantsna Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor ube Müdürü Akn Erim, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Diyarbakr ube Bakan Remzi Dayan, Futbol l temsilcisi Mehmet Altnda, Bismil 21 Sportif temsilcisi Beir Gümü ve Yolspor temsilcisi Mehmet Deri katld.

BARAJ MAçLARI

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Diyarbakr ube Bakan Remzi Dayan, 5 Maysta gerçekleecek BALa çkma-BALda kalma baraj maçnn güzel ve centilmence geçmesini dilediklerini söyledi. Dayan, Seyrantepe Spor Tesislerindeki maçta iki Diyarbakr takmna yakr bir mücadele izlemek istediklerini belirtti. Dayan, öyle dedi:

Bismil 21 Sportif zorlu bir lig mücadelesinin ardndan Diyarbakr Süper Amatör Liginde ampiyon olarak BALa çkma maçn oynamaya hak kazand. Yolspor ise BALda Balar Belediyesporun ardndan ligi tamamlad için Bismil 21 Sportif Faaliyetlerle, BALda kalma maçn oynayacak. Her iki takm oldukça önemli olan bu maçn centilmence geçmesini istiyoruz. Her iki kulüp temsilcisine de Diyarbakrda oynanacak maçn önemini ve taleplerimizi illettik. nallah 5 Maysta gerçekleecek müsabaka sorunsuz bir ekilde tamamlanr.

Kulüp temsilcileri de BALa çkma-BALda kalma baraj maçn kazanmak için mücadele edeceklerini ancak centilmenlikten taviz vermeyeceklerini ifade etti.

Ana Sayfaya Git