Başakşehir'den Arda Turan'a ceza

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, futbolcusu Arda Turan'a 2 milyon 500 bin lira para cezası verdi.

Haberler 16.10.2018 - 15:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Baakehir Futbol Kulübünün internet sitesinden yaplan açklamada, yönetim kurulunun, Arda Turann Emirgandaki bir elence mekannda arkc Berkay ahin ile yaad kavgayla ilgili olaanüstü toplanarak baz kararlar ald belirtildi.

Profesyonel yükümlülükleri devam edecek

Açklamada, u ifadelere yer verildi:

Milli takm maçlar nedeniyle verilen 3 günlük izin srasnda futbolcumuzun iledii iddia edilen ve medyaya yansyan fiillerinin stanbul Baakehir Futbol Kulübünün etik ve profesyonel anlay ile hiçbir ekilde badamadn belirtmek isteriz. Konunun yargya intikal etmesi sebebiyle ek karar ve yaptrm haklarmz sakl tutarak, kendisini 2 milyon 500 bin lira para cezas ile cezalandrdmz, oyuncunun profesyonel yükümlülüklerinin yarg kararn verene kadar devam edeceini kamuoyuna bildiririz.

Takmla antrenmana çkt

Öte yandan, Medipol Baakehir, Spor Toto Süper Ligin 9. haftasnda 20 Ekim Cumartesi günü sahasnda Kayserispor ile oynayaca maçn hazrlklarn sürdürdü.

3. stanbul Baakehir Fatih Terim Stadnn antrenman sahasnda teknik direktör Abdullah Avc yönetiminde gerçekletirilen idmanda milli futbolcu Arda Turan da yer ald.

Ana Sayfaya Git