Başarıdan Başarıya Koştu

Diyarbakır Bilfen Okulları,okul sporlarında rakiplerine karşı büyük üstünlük sağladı.Okulun Yönetim Kurulu Başkanı Karakoç,"Türkiye şampiyonaları için de iddialıyız ve umutluyuz" dedi.

Haberler 26.02.2017 - 11:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Bilfen Okullar,okul sporlarnda rakiplerine kar büyük üstünlük salad.Okulun Yönetim Kurulu Bakan Karakoç,Türkiye ampiyonalar için de iddialyz ve umutluyuz dedi.

Karate ampiyonluklar Kazand...

Son dönemlerde sporda elde ettii baarlarla dikkat çeken Diyarbakr Bilfen Okullar,Milli Eitim l Müdürlüü ile Gençlik Hizmetleti Ve Spor l Müdürlüü tarafndan organize edilen il içi spor faaliyetlerinde frtna gibi esti.

Karatede Yldz Kzlar 54 kiloda Ece Erdoan ve 42 kiloda Zeynep Akçakmak ampiyon olurken,Küçük Kzlar Datada Deniz Balkç ve Küçük Erkekler Datada Muhammed Furkan Yazar üçüncülük kazanan sporcular oldular.

Satrançta Büyük Baar...

Bilfen Okullar,satrançta büyük baarlara imza att.

Yldz Kzlar ve Küçük Kzlar Satranç takmlar çifte ampiyonluk kazandrarak okulun gururu oldular. Küçük Kzlar Satranç Takm ise il ikincilii kazand.

Baar kazanlan bir dier bran jimnastik oldu. Bilfen Okullar,Küçük Kzlar Artistik Jimnastikte Diyarbakr üçüncüsü oldu.

Hiç Bir eyi Esirgemeyeceiz...

Diyarbakr Bilfen Okullar Yönetim Kurulu Bakan Ekrem Karakoç,il içi spor faaliyetlerinde baar kazanan sporcular kutlayarak;Türkiye ampiyonalarnda baar elde edilmesi için ellerinden geleni yapacaklarn söyledi.Karakoç,Sporcularmzn elde ettii baarlar okulumuz için önem tayor.çok mutlu olduk.Türkiye ampiyonalarna katlacaklar ve orada da önemli baarlar bekliyoruz.Sportif faaliyetlere olan desteimiz devam edecektirdedi.

Ana Sayfaya Git