Başarılı alt yapı antrenörüne İtalya daveti

Diyarbakır DSİspor’da ortaya koyduğu başarılı çalışmalarla dikkat çeken ve geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’da faaliyet gösteren İtalya’nın dünya devi İnter kulübünün futbol okulu ile anlaşan Müslüm Doğan, İnter Kulübü tarafından İtalya’ya davet edildi.

Haberler 18.09.2021 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz günlerde Diyarbakr nter Akademinin çalmalarn gözlemlemek üzere kente gelen talyan teknik heyet, Doann çalma programn beenerek kendisini talyaya davet etti. Deneyimli hoca ile beraber Diyarbakr nter Akademinin 2010 ve 2011 doumlu futbolculardan oluan karmas da önümüzdeki günlerde talyaya giderek burada nter Kulübünün baz çalmalarna katlacak.

Davetten büyük mutluluk duyduk

Bu davetten mutluluk duyduunu belirten baarl teknik adam, uzun yllardr alt yapda ortaya koyduu baarl çalmalar yurt d deneyimi ve eitimi ile pekitirme frsatn iyi deerlendirmek istediini söyledi. Doan,Diyarbakr nter Akademi gün geçtikçe büyüyor. Youn bir talep var. nallah hem kulüp hem futbol okulu baznda önemli baarlara imza atacaz. talyadan gelen teknik adamlar çalmalarmz takdir etti ve bizi talyaya davet etti. 2010 ve 2011 doumlu futbolculardan oluan karmamzla beraber gideceiz. Bizim için de ayr bir deneyim olacak dedi.

Ana Sayfaya Git