Başarmak istiyoruz!

4 sezondur Play-Off'a kalan ancak son vuruşta bir üst lige çıkamayan Yeşil-Kırmızılı Diyarbekirspor bu kez, Sakaryaspor karşısında başarmak istiyor.

Haberler 12.05.2017 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor, Türkiyenin her yerindeki taraftarlar final maçna davet etti. Taraftarlara ücretsiz araç tahsis edilmesi için tüm kesimlere çar yapld.

Sakarya le Dostluk Devam Edecek

Yllardr 2.Ligin kapsndan dönüyoruz.Geçen 3 sezonda 2 final ve 1 yar final oynadk,her defasnda hedefi klpay skaladk. Bir kez daha frsat kapmza dayanm durumda. Dost ve karde ehrimizin dost ve karde camias Sakaryasporla 14 Mays Pazar günü stanbul Atatürk Olimpiyat Stadnda karlaacaz. Bu maçn rövan,tekrar ve telafisi yok. Kazanan takm 2.Lige çkacak. Her eyden önce sonuç ne olursa olsun salam temellere dayanan Diyarbakr-Sakarya dostluu devam edecektir.

Her Yerden Maça Akn Edelim

Her takm gibi kazanan ve ampiyon olan taraf olmak istiyoruz. Bunun için futbolcularmza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Sonuç ne olursa olsun terlerinin son damlasna kadar mücadele edeceklerdir. Mücadele ve istemek bizden,takdir ve zafer Allahndr diyoruz.

Bu önemli snavda tüm halkmz ve taraftarlarmz yanmzda görmek istiyoruz. stanbul bata olmak üzere tüm Marmara bölgesi ve ülkemizin her yerindeki halkmz, Diyarbekirspor sevdallarn 14 Mays Pazar günü memleket ak ile Atatürk Olimpiyat Stadna davet ediyoruz.

çorbada Tuzunuz Olsun

Diyarbakr bata olmak üzere ülkemizin bir çok yerinde yaayan taraftarlarmz finale gelmek için heyecan içinde. Gönül isterdi ki kimseye muhtaç olmadan kulübümüzün imkanlar ile taraftarlarmz finale tayalm.Ancak kulübümüzün böyle bir gücü ve imkan yok. Bu sebeple diyoruz ki bu i memleket meselesi olmutur. Diyarbakr valiliimizi,belediyelerimizi, STKlarmz,odalarmz,vakflarmz,i adamlarmz,özel sektör ve kamu kurulularn destee davet ediyoruz. Herkes elini tan altna sokmaldr. Kimin ne imkan varsa memleket iar ile seferber etmelidir. Sizden çok ey istemiyoruz. çorbada sizin de tuzunuz olsun diyoruz.

Ana Sayfaya Git