Başka çare yok!

Bugün lig 3’üncüsü Tarsus İdmanyurdu’nu ağırlayacak olan Kayapınar Belediyespor, ligde kalma yolunda umutlarını artırmak için kazanmak zorunda.

Haberler 25.02.2012 - 10:34 Son Güncelleme : 25.02.2012 - 10:34

Bugün lig 3üncüsü Tarsus İdmanyurdunu ağırlayacak olan Kayapınar Belediyespor, ligde kalma yolunda umutlarını artırmak için kazanmak zorunda.

Sakat ve cezalı oyuncusu olmayan Yeşil-Sarılı takım, ilk yarıda deplasmanda 3-2 yenildiği rakibinden rövanşı alıp kümede kalmak için bu hafta önemli maçları olan rakiplerinin olası puan kayıplarına kilitlenmek istiyor.

Seyrantepe Stadında saat 13.30da başlayacak maçın hakemi Balıkesirden Serdar Sözlevi. Ayhan Endar (Balıkesir) ve Gökçen Toprak (Antalya) yardımcı hakemlik yaparken,4.hakem Balıkesirden Hakan Semerci.

ŞİMŞEKTEN MORAL YEMEĞİ Bu arada Erganisesi.comun sahibi iş adamı Nedim Şimşek, ligde kalmak için kader maçlarına çıkan Kayapınar Belediyespora moral yemeği verdi. Yazarımız Burhan Gülün aracılığıyla Doğan Sofra Salonunda verilen yemeğe Yeşil-Sarılı yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Daha önce Diyarbakırspora SMS yardımında bulunan,Y.Diyarbakırspora da sezonun ilk yarısında hem yöneticilik yapan hem de maddi destek sunan Şimşek, profesyonel takımların bir kent için çok önemli olduğuna dikkat çekerek,Diyarbakırspor zor günleri atlatsın.Büyükşehir 2.Lige çıksın,Kayapınar ligde kalsın ve Y.Diyarbakırspor da 3.Lige çıksın.Bu kent için hepimiz bunu istemek ve desteklemek zorundayız.Kayapınar inşallah bugünkü maçı kazanacak ve lig sonunda da ligde kalacak. dedi.

Kayapınar Belediyespor yönetmi, teknik heyeti ve futbolcuları da bu davranışından dolayı Şimşeke teşekkür etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır