Başkan Başak’tan sporculara destek

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Diyarbakır'ın Lice Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam Sinan Başak, ilçede gerçekleştirdiği hizmetlerle vatandaşların gönüllerinde taht kurarken, ilçedeki sporculara da desteğini sürdürüyor.

Haberler 17.02.2018 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Lice Kaymakam ve Belediye Bakan Sinan Baak kapal spor salonunun açlnda sporcularla bir araya geldi. Her yata ve her branta sporu desteklediklerini ifade eden Baak, sporcularla voleybol oynad. Kaymakam ve Belediye Bakan Sinan Baak, daha önce çocuklara ve gençlere yönelik yapt çalmalara bir yenisini ekledi. Baak, ilçede her yata sporcuya hizmet verecek olan fitnes salonu açln gerçekletirerek hizmete açt. Kurdele kesiminin ardndan salonda incelemelerde bulunan Baak, yetkililerden bilgi ald.

Baarl sporculara ödül

Açl törenin arndan kapal spor salonuna geçen Kaymakam Baak, burada farkl spor dallarnda baar gösteren sporcularla bir araya geldi. Baarl sporcularla tek tek ilgilenen Baak, sporculara çeitli hediyeler verdi. Ödül datmnn ardndan Baak, belediyenin desteiyle yeni kurulan kz voleybol takmyla voleybol oynad. Müsabaka esnasnda tribünleri dolduran bata çocuklar olmak üzere her yata spor sever tezahüratlaryla takmlarna destek oldu.

lçenin kalknmas ve gelimesi için bugüne kadar çalmalar yaptklarn ve çalmalarn aralksz sürdüreceklerini ifade eden Baak, her yata ve her branta sporu desteklerini ve anlamda yeni hizmete açlan fitnes salonunun hayrl olmas dileinde bulundu.

Ana Sayfaya Git