Başkan Beyoğlu liselilerin voleybol maçı heyecanına ortak oldu

Bağlar Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen Diyarbakır Liseler arası Voleybol Şampiyonası'nın kadınlar kategorisinde şampiyonluk ipini Gaziler Anadolu Lisesi göğüsledi.

Haberler 18.05.2022 - 00:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2021-2022 sezonu okul spor faaliyetleri arasnda yer alan Diyarbakr Liseler aras Voleybol ampiyonasna Balar Belediyesi ev sahiplii yapt. Final maçnda Bahçeehir Okullarn malup eden Gaziler Anadolu Lisesi, turnuvay ampiyon olarak tamamlad. Final maçn izleyen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, iki takmn oyuncularn da verdikleri baarl mücadele nedeniyle tebrik ederek ampiyon takma kupasn takdim etti.

SPORA VE SPORCUYA HER ZAMAN DESTEK OLACAIZ

Gençlerin sporla tanmasn ve baarl olmasn deerli bularak her türlü destei verdiklerini anlatan Bakan Beyolu, Gençlik Spor l Müdürlüümüz ve belediyemizin ortak düzenledii liseler aras kadnlar voleybol turnuvasnn finalini izleyerek çocuklarmzn heyecanna ortak olmaktan mutluluk duyduk. Turnuvay kazanan Gaziler Anadolu Lisesini tebrik eder, baarlarnn devamn dilerim. Turnuvaya katlm gösteren tüm takmlar da ayrca kutluyorum. Spora ve sporcuya verdiimiz destek her zaman devam edecek dedi.

Ana Sayfaya Git