Başkan Beyoğlu'ndan yaz spor okullarına katılan çocuklara malzeme desteği

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren yaz spor okulu çalışmalarına katılan çocuklara spor malzemesi desteği verildi.

Haberler 26.07.2019 - 00:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçe Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Müdürlüü bünyesinde hizmet veren yaz spor okulu sporcularn çalma yaptklar salonda ziyaret eden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, genç sporculara malzeme yardmnda bulundu. Örencilerle sohbet eden Bakan Beyolu daha sonra Denizli ve çanakkalede uluslararas karate turnuvasnda birincilik ve ikincilik derecelerini alan Sena Kzlaslan da altnla ödüllendirdi.

Balarl sporculara tam destek

Balarl sporcular Türkiye ve dünya gündemine getirmek için çalmalar balattn belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Balarl genç sporculara tam destek vereceini kaydetti. Bakan Beyolu, Bugün Balar Belediyesporumuzun, spor kompleksinde çocuklarmzla bir araya geldik. çocuklarmzla gurur duyuyoruz. Ayn zamanda Balar Belediyesporumuzun bünyesinde karate olimpiyatlarna katlan kzmz bir tane birincilik, bir tane de ikincilik elde etti. Kzmza teekkür ediyoruz. Bizim hedefimiz Balardaki çocuklarmz spora yönlendirmek, sporla buluturmak ve Türkiyede ve dünya gündemine getirmek. u anda çocuklarmz ciddi bir ilgi gösteriyorlar, bizde onlarn yanndayz. u anda futbol ile devam ediyor, bundan sonra da basketbol, voleybol, tenis, tekvando ve karate olmak üzere bunlarla birlikte devam edecektir. Biz ciddi bir ekilde belediye olarak destek vereceiz, el birliiyle hak ettii yere getireceiz dedi.

ampiyonada madalya almak gurur verici

Denizli ve çanakkalede uluslararas karate turnuvasnda birincilik ve ikincilik dereceleri alan Sena Kzlaslan ise, bat bölgesinden dou bölgesine madalya almann gurur verici olduunu söyledi. Kzlaslan, Denizli uluslararas karate ampiyonasna gittik, orada birincilik elde ettim. Ondan bir hafta sonra çanakkale Uluslararas Karate ampiyonasna gittik, orada da ikinci oldum. Bu madalyay almak, Diyarbakr için, bat bölgesinden dou bölgesine almak gurur vericiydi. Diyarbakrda birçok genç nüfus var, onlarnda spora yönlenmesi en iyisi en azndan madalya için deilde spor salktr, onun içinde iyi balamalar gerekir diye konutu.

Karete Milli Takm ve Balar Belediyesispor Kulübü Karate Antrenörü Mehmet Yazar da, asl hedeflerinin 11inci ayda Diyarbakrda yaplmas planlanan Türkiye ampiyonasna Senay hazrlayarak Avrupa ampiyonasna gönderebilmek olduunu dile getirdi. Yaz, Senann geçmi yllarda özellikle Türkiye ampiyonluu ve dereceleri mevcut. Kendisi milli sporcu zaten, 2 hafta önce Denizlide Uluslararas Karate Turnuvasnda altn madalya kazand. Hemen akabinde çanakkaledeki karate müsabakasnda gümü madalya ald. Asl hedefimiz 11inci ayda Diyarbakrda yaplmasn planladmz Türkiye ampiyonasnda Senay hazrlayarak Avrupa ampiyonasna gidebilmek. Bu anlamda çalmalarmza devam ediyoruz eklinde konutu.

Balar Belediyesi sporcularndan 8 yandaki Payzel Zencir, basketbol oynadklarn ve çok güzel geçtiini kaydederek herkese tavsiye ettiini ve yeni elbiselerini giyerek basketbol oynayacan vurgulad.

Konumalarn ardndan Bakan Beyolu sporculara malzeme datmnda bulundu.

Ana Sayfaya Git