Başkan Kadayıfçıoğlu, başarılı karatecileri ödüllendirdi

Diyarbekirspor Kulübü Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu, Diyarbekirspor Karate Takımının başarılı sporcularını kabul etti.

Haberler 18.09.2017 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Takm Antrenörü Ahmet Yazar, Sena Kzlaslan, rem Nur Yazar, Sevda Artk, Amine Akçakmak ile görüen Bakan Kadayfçolu, sporcular ödüllendirdi. 2017 Türkiye ve Uluslararas Karate ampiyonu Sena Kzlaslan ile yakndan ilgilenen Kadayfçou, Kzlaslandan yeni baarlar beklediini söyledi.

Diyarbekirsporun yeni Kulüp Bakan Bilal Kadayfçolu, Diyarbakrn ve Bölgenin gururu olan Diyarbekirspor Kulübü karate takmnn sporcularn kabul etti.

Karate Milli Takm Antrenörü Ahmet Yazar tarafndan karlamalara hazrlanan ve yaptklar Ulusal ve Uluslararas ampiyonalarda büyük dereceler elde eden Sena Kzlaslan, rem Nur Yazar, Sevda Artk ve Amine Akçakmak kabul eden Bakan Kadayfçolu, sporcular ödüllendirdi.

SENA KIZILASLANA YAKIN LG

Bakan Kadayfçolu, Diyarbekirsporun lisansl milli karatecisi 2017 Türkiye ve Uluslararas Karate ampiyonu Sena Kzlaslan ile yakndan ilgilendi. Diyarbakrn ve Türkiyenin gururu olan Sena Kzlaslan ile sohbet eden Bakan Kadayfçolu, Sena Kzlaslann kulübün ve Diyarbakrn gösünü kabarttn ifade ederek, yeni baarlar beklediini söyledi.

Ana Sayfaya Git