Başkan Kılıç, Engelli sporcuları ödüllendirdi

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, Türkiye birincisi olan Kayapınar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Futsal Takımı Sporcularına 500’er lira ödül verdi.

Haberler 09.08.2017 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, çanakkalede düzenlenen Türkiye Engelliler Futsal Yükselme Müsabakalarn namalup tamamlayarak, Türkiye birincisi olan Kayapnar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Futsal Takm Sporcularn ve antrenörlerini makamnda kabul etti. Baarlarndan dolay engelli sporcular tek tek kutlayan Bakan Klç, sporculara 500er lira ödül verdi.

MUSTAFA KILIçA ZYARET

çanakkalede düzenlenen Türkiye Engelliler Futsal Yükselme Müsabakalarndaki tüm maçlarn gol yemeden kazanarak, Türkiye birincisi olan Kayapnar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Futsal takm, Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç makamnda ziyaret etti. Engelli sporculara kapda karlayan Bakan Klç, baarlarndan dolay tek tek kutlad. Kupalar ve madalyalaryla birlikte ziyarete gelen futsal takm oyuncular, lk kez katldklar turnuvada elde ettikleri baary almalarnda büyük destek sunan Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klça teekkür ettiler.

ENGELL KARDELERMZN YANINDA OLACAIZ

Bakan Klç, Engelli Spor Kulübü Futsal Takm oyuncularn ve antrenörlerini Belediye adna kabul ettiini belirterek, Bu baarlarda emei geçen tüm arkadalarmz ve engelli kardelerimizi gönülden kutluyorum. Mutlu olmak, baarl olmak için hiçbir Engel yok Her zaman söylediimiz gibi; Engelli kardelerimizin yannda olmaya devam edeceiz dedi.

Bakan Klç, aldklar baarlarndan dolay Futsal takm oyuncularna 500er lira ödül verdi.

Ana Sayfaya Git