Başkana Ceza

TFF Tahkim Kurulu, Diyarbekirspor teknik direktörü Selahattin Dinçel’e hakaret eden Halide Edip Adıvarspor Kulübü Başkanı Sedat Cengiz’e PFDK tarafından verilen 30 gün hak mahrumiyet cezasını onadı. Bu ceza bir çok kulüp yöneticisi için de emsal oldu.

Haberler 28.09.2019 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF Tahkim Kurulu, iki hafta önce stanbulda oynanan maç srasnda Diyarbekirspor teknik direktörü Selahattin Dinçele hakaret eden Halide Edip Advarspor Kulübü Bakan Sedat Cengize PFDK tarafndan verilen 30 gün hak mahrumiyet cezasn onad.

Tahkim Kurulunun karara ilikin açklamasnda,Halide Edip Advar Spor Kulübünün bakan Sedat Cengiz ile ilgili PFDKnn 19.09.2019 tarih ve E.2019-2020/109 K.2019-2020/125 sayl kararna itiraz incelendi. Yaplan müzakere neticesinde;Halide Edip Advar Spor Kulübünün bakan Sedat Cengizin rakip takm teknik direktörüne yönelik hakareti nedeniyle FDTnin 41/1-b maddesi uyarnca 30 gün hak mahrumiyeti ve 8.500,00 TL para cezas ile cezalandrlmasnda sübut, hukuki niteleme ve cezann tayini bakmndan bir isabetsizlik bulunmad anlaldndan, bavurunun reddi ile cezann onanmasna, oybirlii ile karar verilmitir denildi.

Diyarbekirspora Akreditasyon htar

PFDK, Malatya Yeilyurt Belediyespor karlamasnda yaanan akreditasyon ihlalinden dolay Diyarbakrspora ihtar cezas verdi.

Açklamada,DYARBEKRSPOR A..nin, 21.09.2019 tarihinde oynanan Diyarbekirspor A.. - Malatya Yeilyurt Bld.Spor TFF 3. Lig 3. Grup müsabakasnda, akreditasyon sisteminin iletilmemesinden dolay talimatlara aykrlk nedeniyle ihtar cezas ile cezalandrlmasna karar verilmitir ifadelerine yer verildi.

Kafile Kocaeline Gidiyor

Öte yandan hafta içinde kupada Eskiehirsporu eleme baarsn gösteren Diyarbekirspor, yeniden lige odakland.

Pazar günü Gölcüksporla deplasmanda karlaacak olan Yeil-Krmzl takm bugün Kocaeline gidecek.

2 maçlk cezasn tamamlayan teknik direktör Selahattin Dinçelin takmn banda sahaya çkaca belirtildi.

Maçn Hakemleri stanbul Ve Edirneden

Bu arada Pazar günü Gölcük ehir Stadnda saat 16.00da balayacak maç yönetecek hakemler açkland.

stanbuldan Emre Yükselin düdük çalaca maçta Edirneden Mehmet Vargün ve stanbuldan Göktu Hazar Erel yardmc, stanbuldan Muhammed Ömür de 4.hakemlik yapacak.

Ana Sayfaya Git