Başkanlar memnun!

Fenerbahçe ve Amedspor arasında oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan Ziraat Kupası maçı sonrası, yönetimin yetkili isimleri "sonuçtan mennun ve centilmenlik" vurgusu yaptı.

Haberler 17.12.2016 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basn Sözcüsü Mahmut Uslu, Spor Toto Süper Ligde 15. haftaya gelinmesine ramen ayn takm lehine hakem hatalar yaplmaya devam edildiini iddia etti.

Mahmut Uslu, Fenerbahçenin Ziraat Türkiye Kupasnda Amed Sportif Faaliyetler ile deplasmanda oynad ve 1-1 berabere kald maçn ardndan açklamalarda bulundu.

Uslu, Türkiyenin ac günler geçirdii için hakem hatalar hakknda konumadklarnn altn çizip, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Bakan Yusuf Namolunun, Moussa Sowun Antalyaspor maçnda iptal edilen golüyle ilgili olarak söyledii iddia edilen O golü verenin lisansn iptal ederim sözleriyle ilgili olarak unlar söyledi:

O sözü söylediini zannetmiyorum. O söz yok diye kendisi tekzip etmi. Kendisi herhalde yabanc bir hakem eitmeni var, o hakem arkadaa da sormak lazm demi. 5. haftada Baz takmlara kar hakemler hatalar yapyor, tesadüf mü acaba diye söylemitim. imdi 15. haftaya geldik hala devam ediyor. Hala ayn takmn lehine hatalar devam ediyor. Bu tür eylere girmek istemiyoruz ama maalesef Fenerbahçeye kar olan tutumlarn deitirmeleri lazm.

Hakem Cüneyt çakr da sert bir ekilde eletiren Mahmut Uslu, O malum hakem zaten her maç ayn eyi yapyor. Yalnz unu da söylüyorum; bir kulüp hariç eer Cüneyt çakr arkada, bir kulüp bakan beeniyorum diyorsa ben konumayacam. Birçok kulüp bakanyla konuuyorum, bir kii mutlu deil ama Avrupada iyi yönetiyor diyorlar. UEFA da ayn eyi söylüyor zaten. Onu da söylemi olaym. ifadelerini kulland.

Sowun vuruunun gol olduunu iddia eden Uslu, çünkü hamle balam, top gitmitir. Top gittikten sonra kafasn uzatyor. Top gitmeden evvel uzatsa amenna, gol deil. dedi.

Mahmut Uslu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bakan Yldrm Demirörenin, Beiktatan alacakl olduunu dile getirerek öyle konutu:

Bir Avrupa takmnda veya herhangi bir takmda dünyann neresinde olursa olsun bir federasyon bakan bir kulüpten alacakl olursa ne olur, diye sormak lazm. çok ciddi bir para. Alacakl durumda. Bunlar halletmek, daha etik davranmak lazm.

Advocaatn takmn performansn eletirmesiyle ilgili de deerlendirmede bulunan Uslu, Hocamz ne söylediyse odur. Hocamz çok Avrupal. Geçen bir açklama yapt ve sayn medya yine yanl anlad herhalde. Yüzde yüz goldü. Baka yorum yapmayacam dedi. Benim takmm iyi oynar, kötü oynar ama golü vereceksin, senin iin bu diyor. Hakikaten Avrupai ve medeni ekilde veriyor bu cevaplar. ifadelerini kulland.

- Nurullah Edemen: Bu sonuç dostluun göstergesidir

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Bakan Nurullah Edemen ise unlar söyledi:

Kupada ikinci maçmz Türkiyenin en güzel takm Fenerbahçe ile oynadk. Genel olarak takmmzn performansndan memnunum. Son birkaç maçta kötü gidiatmz vard. Bu maçta da sonuçtan çok ortaya konulan performans bizim için önemliydi. Sonuç olarak berabere kaldk. Bu sonuç dostluun göstergesidir. Fenerbahçeye ve yönetim kuruluna, Diyarbakra geldikleri için teekkür ediyorum.

Ana Sayfaya Git