Batman Belediyesi Engelliler Spor Kulübü 2. Ligde mücadele edecek

Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 28 Ekim’de başlayacak Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi’nde yer almaya hak kazandı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takımda moral ve motivasyon en yüksek tutuluyor.

Haberler 20.10.2017 - 08:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni sezonuna Batman Belediyesi ve TÜPRA destei ile Batman Belediyesi Engelliler Spor Kulübü ismi girecek olan kulüp, bu yl ismiyle 2. Ligde Batman temsil edecek. Geçtiimiz sezon Antalyada yaplan Bölgesel Lig Play-off müsabakalarnda bir üst lige çkma ansn kl pay kaçran kulüp, üst lige çkan bir takmn ligden çekilmesiyle Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Liginde yer almaya hak kazand.

2 LGDE MÜCADELE

Geride brakt 10 baarl sezon boyunca her zaman üst srada yer alan kulüp, yeni katlan sporcular da tekerlekli sandalye basketbol camiasna kazandrmay hedefliyor.

Kulüp Bakan Nasreddin Kaya, Batmanmz Türkiye arenasnda temsil edeceimizden ve sorumluluumuzun artnn farkndayz. Bizlere maddi ve manevi destek sunanlarn desteini boa çkarmadk. 2017-2018 sezonunda Batman Belediyesi Engelliler Spor Kulübü ismi ile ligde yer alacaz dedi.

Ana Sayfaya Git