Batman'daki futbol maçlarında küfür yok

BATMAN Valisi Ahmet Deniz'in bir yıl önce başlattığı "Burası Batman burada küfür yok" kampanyasına destek amacıyla Batman Petrolspor Futbol Takımı, kendi sahasında oynadığı maçlara "Burası Batman burada küfür yok" parkatıyla sahaya çıkıyor. Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, küfüre karşı başlatılan kampanyanın satta taraftarlarca da benimsendiğini söyledi.

Haberler 31.10.2017 - 08:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda 3üncü Lig 1inci Gurupta mücade eden Batman Petrolsporun iç saha maçlarnda, Buras Batman burda küfür yok pankart ile çkyor. Vali Ahmet Denizin 1 yl önce balatt kampanya çerçevesinde maç izlemeye gelen taraftarlar da, olumsuz saha olaylar sonrasnda da küfür yerine alkl tepki gösteriyor, yada içerisinde küfür olmayan cümlelerle tezehürat yapyor.

BURASI BATMAN KÜFÜR YOK

Kampanyay balatan Vali Deniz, sporun olduu yerde küfürün olmamas gerektiini belirterek, Bir defa sporun olduu yerde kesinlikle küfürün olmamas lazm, iddetin olmamas gerekir. Bizim örfümüzde, adetemizde küfür yok. Toplumun hiç birinde olmamas gerekir. Biz de bir kampanya balatt Buras Batman burada küfür yok diye. Gerçekten bir yldr taraftarlarmz bizi bu konuda destekledi. Parnkartlarla, sloganlarla tiörtlerle biz unu ekliyoruz. Sporun içinde kesinlikle küfür yok, buras Batman, burada küfür yok diyoruz. Spor sahalar bir yenlik havasnda geçsin, ölen alanna dönüsün. Kadnlarmz gelsin, kzlarmz gelsin, ailerlerimiz gelsin. Amacmz, gayemiz budur. Bu ehir güzel bir ehir, sloganlarla bu projeye sahip çktlar. Bu kampanyay destekleyen herkese teekkür ediyorum. Biz diyoruz ki; buras Batman burada küfür yok, hiç bir yerde olmasn. Biz buradan bir k yaktk, aynen devam edeceiz dedi.

KAMPANYA DESTEK GÖRÜYOR

Buras Batman, burada küfür yok kampanyasnn çok anlaml olduunu ifade eden Batman Petrolspor Kulüp Bakan Ekrem Konaç, Takm olarak iyi durumdayz. Ligin son anna kadar iddial olacaz. Takmmz, taraftarmz her yönümüzle centilmenlik kurallarna riayet ediyoruz. Türkiyenin en centilmen taraftar ve Fair-Play ödülüne yakn bizim taarftarlarmzdr. Buras Batman, burada küfür yok kampanyas satadmzda da tuttu. Biz bunu sözde veya bir pankart asarak deil, bunun olmamas için büyük çaba gösteriyor ve uguluyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git