Batmanlı iş adamından Trabzonspor’a 1.5 milyon TL’lik destek

Trabzonspor borçların eritilmesi noktasında başlatılan maddi destek kampanyası kapsamında Batmanlı iş adamı Metin Güneş, bordo mavili kulübe 1.5 milyon TL’lik destek sağladı.

Haberler 25.04.2018 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili olarak yaplan açklamada, Trabzonsporumuzu ekonomik olarak yeniden ayaa kaldrmak için balatlan çalmalara öncü ve örnek bir destek Batmandan geldi. Ayn zamanda koyu bir Trabzonsporlu olan Batmanl i adam Metin Güne kulübümüze 1.5 milyon TLlik maddi destek salad denildi.

GÜNE: DLERM GÜCÜ YETEN HERKES ELN TAIN ALTINA KOYAR

adam Metin Güne, kulübün sitesinde yer alan açklamada yapt destein Trabzonsporlu dier i adamlarn da yüreklendirmesini temenni ettiini kaydederek, unlar söyledi:

Trabzonsporu tutmanz için Trabzonlu olmanz gerekmiyor ki... Biz Trabzondan kilometrelerce uzakta, bordo mavi sevgisiyle büyüdük. çocukluumuz, onun bize verdii büyük gururla geçti. Bize mkansz diye bir eyin olmadn stanbul takmlarn dize getirerek ilk Trabzonspor gösterdi. Bu bir vefa borcudur benim için. Dilerim ki maddi gücü yeten her Trabzonspor taraftar ayn hassasiyeti gösterir ve kulübümüzün içinden geçtii ekonomik buhrandan en ksa sürede çkmas için ellerini tan altna koyarlar.

AAOLU: TÜM CAMAMIZI DAYANIMAYA DAVET EDYORUM

Trabzonspor Kulübü Bakan Ahmet Aaolu ise Metin Günee katksndan dolay teekkür etti. Bu hareketin Trabzonsporlu dier i adamlarna örnek olacana inandn vurgulayan Aaolu, Her frsatta Trabzonsporun büyük bir camia olduunu vurguluyoruz. Bu konuda kimsenin üphesi yok; lakin bu büyüklüün ispatna ihtiyaç duyulan baz kriz dönemleri vardr ki ite biz böyle bir süreçten geçiyoruz. Yediden yetmie, maddi olarak büyük küçük demeden, bu kulübün bir parças olarak tüm camiamz bu dayanmaya davet ediyorum ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git