Batuhan Karadeniz'in 66 haftalık gol hasreti bitti

Bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen Şanlıurfaspor'un forveti Batuhan, 465 gün sonra gol hasretini sonlandırdı.

Haberler 05.12.2016 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 1. Ligde mücadele eden anlurfasporun forvet oyuncusu Batuhan Karadeniz, 465 gün sonra gol hasretine son verdi.

Bir dönem Beikta ve Trabzonsporda da forma giyen sar-yeilli ekibin 25 yandaki forveti, hatalardr süren gol suskunluunu bozdu.

anlurfasporun Ziraat Türkiye Kupas grup maçnda Spor Toto 2. Lig temsilcisi Krklarelisporu konuk ettii müsabakada 1 gol atp, 1 de asist yapan Batuhan Karadeniz, 465 gün sonra gol hasretini sonlandrd.

Kariyerindeki 81. golüne ulaan 1,92 boyundaki Batuhan, son maçtaki performansyla beeni kazand.

Zaman zaman oynad futbolla eletirilen Batuhan Karadeniz, son golünü Süper Ligde 66 hafta önce Sivasspor formasyla Eskiehirspora atmt.

- Devamn bekliyoruz

anlurfaspor Bakan smail Baban, AA muhabirine yapt açklamada, zor günler geçirdikleri bir dönemde kupa maçyla moral bulduklarn söyledi.

Müsabaka boyunca üst düzey bir performans ortaya koyduklarn ifade eden Baban, unlar kaydetti:

Gruplara iyi balamak istiyorduk, hedefimizi de gerçekletirdik. Zaman zaman rakibin basksn tecrübeli futbolcularmz sayesinde atlattk. Maç boyu iyi performans gösteren Batuhan ile sevindik. Güzel futbolunu bir gol bir asist ile süsleyen Batuhandan devamn bekliyoruz. Dier oyuncularmz da gösterdikleri mücadeleden dolay tebrik ediyoruz.

Ana Sayfaya Git