Bayern Münih Teknik Direktörü Heynckes: "Beşiktaş buraya şans eseri gelmedi"

"Beşiktaş takım futbolunu iyi oynatan bir hocaya sahip. Beşiktaş üzerinde Şenol Güneş faktörü çok önemli"

Haberler 20.02.2018 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Onlar geri çekilmeyecek ve biz de kendimizi ona göre hazrladk

Mats Hummels: kili mücadeleler sert geçecek. Buna da hazrz

Beikta taraftar iyi bir atmosfer yaratyor

Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes ve futbolcusu Mats Hummels, yarn Beikta ile oynayacaklar UEFA ampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maç öncesi düzenlenen basn toplantsnda konutular.

Toplantda ilk olarak konuan savunma oyuncusu Hummels, unlar söyledi;

Teknik direktörümüz Heynckes, takm çok iyi yönetiyor ve zor zamanlarda bize çok yardmc oldu. Takm sonuna kadar savayor. Sonuna kadar mücadele veriyor. Futbolculara tek tek bakldnda elinden geleni yapyorlar ve daha fazlasn yapmak için çalyorlar. Takm böylece daha iyi seviyeye geldi. Bu ekilde birbirimize destek olduumuzda böyle büyük ampiyonalar kazanacamz tahmin ediyorum. Ofansif ve defansif olarak çok iyi olmalyz. Arada hatalar olabilir. Arkadalarm hata yapabilir ama böyle durumlarda tüm takm deitiremeyiz.

BEKTA LE SERT BR MAç OYNAYACAIZ

Beikta maçna çok iyi hazrlandklarn belirten Hummels, Kendimizi maça iyi hazrladk. kili mücadeleleri sert olan bir maç oynayacaz. Antrenmanda bunlara çaltk, bunu inkar etmeye gerek yok. Bu seviyede çok çok iyi bir mücadele edeceiz ve tatl sert ikili mücadeleler yapacaz. Mücadeleden kaçmayacaz diye konutu.

BEKTA TARAFTARI Y BR ATMOSFER YARATIYOR

Hummels, Beikta taraftar ve Türk taraftarlar ile ilgili de unlar söyledi:

Beikta seyircisi stada girecektir. ki Türk arkadam sahada olacak. Türkler futbolu çok seviyor ve tribünde olacaklardr. Ne kadar az olurlarsa olsunlar bu durum daha m iyi daha m kötü bilmiyorum ama umarm her ey dostluk içerisinde biter. Beiktan eski stadyumunu biliyorum. çok güzel atmosfer yaatyorlar. çok gürültülü bir taraftara sahipler. Takmn etkili oyuncular var. Böyle bir takm küçük göremezsiniz ve dikkatli olmalsnz.

HEYNCKES: AMPYONLAR LGNDE BÜTÜN TAKIMLAR BAARILI OLMAK STYOR

ampiyonlar Ligi maçlarnn farkl bir heyecan olduunu söyleyen Jupp Heynckes, Atmosfer gittikçe artyor. Ben bunu futbol oynarken de, antrenörken de yaadm. Bu olay konsantre olay. Ben de sizler ve futbolcular gibi gerginim. Bütün iyi takmlar ve favori takmlar ampiyonlar Liginde yer alyor. Bizim gibi bütün takmlar baarl olmak istiyor. Bu durum takm olarak sizi daha çok etkiliyor ifadelerini kulland.

BEKTA BURAYA ANS ESER GELMED

ampiyonlar Ligi ve Avrupada bir çok iyi takm olduunu ve kupann ampiyonluk aday olan takm saysnn arttn belirten Heynckes, ampiyonluk aday bir çok takm var. Avrupada da çok iyi takmlar var. Adada 5 ngiliz takm çok güçlü. Barcelona, Paris SG, Real Madrid gibi çok büyük takmlar bulunuyor. Bayern de her zaman ampiyonlar Liginde baarl olan bir kulüp. Bu durumda çok iyi olmamz lazm, her takm bize çelme takabilir. Beikta, kurada çkt zaman Alman basn mutlu bir ekilde karlad. Ben rakiplerimiz için bir hafta önceden çalmalar yaparm ve rakibi analiz ederim. spanya ve Hollanda liginde oynam oyuncular var. Uluslararas tecrübeye sahip oyuncular kadroda yer alyor. Beiktan neden daha önceden son 16 turuna kalmadn anlamyorum. Antrenörleri çok tecrübeli ve iyi bir teknik adam. Takmn beraber tutmay çok iyi biliyor ve defans konusunda salam duran bir takm. Futbol oynayabilen bir takm. ans eseri buraya gelmediler. Grupta deplasmanda oynadklar tüm maçlarn kazandlar. Futbolcularma bunu anlattm, umarm yarnki sonuçla dier karlamaya gideriz açklamasn yapt.

ONLAR GER çEKLMEYECEK VE BZ DE KENDMZ ONA GÖRE HAZIRLADIK

Beiktan deplasmanda çok iyi bir performans gösterdiini belirten Heynckes, Beikta, ampiyonlar Liginde d sahada oynad 3 maç da kazand. D sahada kendisini saklamayan ve açk oynayan bir takm. Aktif olarak sahada olmaya çalyorlar ve topla oynamak istiyorlar. Bizde bask uygulamaya çalacaz. Onlar geri çekilmeyecek ve bizde kendimizi ona göre hazrladk diye konutu.

ENOL GÜNE çOK DSPLNL TAKIM YÖNETYOR

enol Günein takm üstündeki etkisine de deinen Heynckes, Antrenör çok büyük bir faktör. enol Güne faktörü Beiktan üzerinde çok büyük etkiye sahip. çok disiplinli bir takm yönetiyor. Bu çok önemli. Karmzda ki takm çok iyi bir takm ve tecrübe çok önemli faktör. Tecrübeyle gruptan çktlar ve son 16 ya kaldlar. Bu tabii ki antrenörün ve tecrübeli futbolcularn baars. Fiziksel durumlar çok iyi dedi.

YARIN çOK BÜYÜK PROBLEM YAAYACAIMIZI TAHMN ETMYORUM

Baz oyuncularn kadroda yer bulmamas için üzgün olduunu söyleyen Heynckes, Bayernde bütün oyuncular bir takmdr. A takm ve B takm yok. Oyun anlayn yüksek oyuncularmz var. Her oyuncu kendi pozisyonuna sadk, topla oynayan ve sahada ne yapmasn bilen oyuncular. Yarn çok büyük problem yaayacamz tahmin etmiyorum. Herkes takm için ne kadar önemli olduunu biliyor. Yarn oynamayacak oyuncular için kolay deil ama benim için de kolay deil. Üstesinden gelebilecek bir hocaym. Futbolcular da bunu anlyor. Beni de bir hoca oynatmasa ben de üzülürdüm. Bu iyi bir durum deil. Bayernde 21 ayn seviyede oyuncumuz var. Biri veya dieri darda kalabilir. Bu maç oynamay bütün oyuncular ister ifadelerini kulland.

TAKIM KAFAMDA HAZIR

Yarn oynanacak Beikta maç kadrosunu düündüünü söyleyen Heynckes, Son saniyeye kadar sakatlk ve hastalklar olabilir. Tabii ki takm kafamda hazr. Yarn sabaha kadar oyuncularm haber alacaklardr. Oyuncularn u an kadrodan haberi yok. Grip salgn var ve takmda deiiklikler oluyor. Bu maçta da son saniyeye kadar bekleyeceim açklamasn yapt.

Ana Sayfaya Git