Bayern Münih’in yeni teknik direktörü Julian Nagelsmann

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, önümüzdeki sezondan itibaren teknik direktörlük görevine Julian Nagelsmann’ın getirildiğini açıkladı.

Haberler 28.04.2021 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bayern Münih, sezon sonunda görevinden ayrlacan açklayan Hansi Flickten boalacak olan teknik direktörlük koltuunu çok ksa bir sürede doldurdu. Alman ekibi, Bundesliga ekiplerinden RB Leipzigde görevini sürdüren genç teknik adam Julian Nagelsmann ile 1 Temmuz 2021den itibaren geçerli olmak üzere 5 yllk sözleme imzalandn açklad.

JULIAN NAGELSMANN: BAYERN MUNIH BENM çN ESZ BR FIRSAT

Sezon sonu RB Leipzigteki görevinden ayrlacak olan Julian Nagelsmann, ald kararla ilgili olarak kulübün internet sitesine açklamalarda bulundu. Bayern Münihte çalmak istediini hiçbir zaman gizlemediini vurgulayan genç teknik adam, Bayen Münih, benim için esiz bir frsat. RB Leipzig yönetim kuruluna, bir çözüm bulduklar için teekkür ediyorum. Vedalamak için henüz erken çünkü buradaki iim daha bitmedi. Görevim sona erene kadar her eyimi vereceim. imdi sezonu en baarl ekilde bitirebilmek için kalan üç lig maçna ve Almanya Kupas yar finaline odaklanma zaman dedi.

Öte yandan Almanyann önde gelen spor gazetelerinden BILDe göre Bayern Münih, Nagelsmannn transferi için RB Leipzig Kulübüne 25 milyon euro ödeyecek.

Ana Sayfaya Git