Beşiktaş hafif tempoda çalıştı

Süper Lig'in 20182109 sezonuna Slovakya'nın Samorin bölgesinde hazırlanan Beşiktaş, bu sabah yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü.

Haberler 04.07.2018 - 12:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hafif tempoda geçen idman taktik çalma eklinde gerçekletirildi. lk bölümde karlkl ikiye ayrlan futbolcular pas çalmas yapt. 3 grup halinde yaplan 5e 2 çalmasnn ardndan taktik oyunlara geçen enol Günein örencileri 4 ayr gruba ayrlarak çeitli ebatlarda olan kalelerde taktik çift kale maçlar yapt. Dar alanda prese dayal ve tek pas arlkl yaplan oyunlarn tamamlanmasyla günün ilk çalmas sona erdi.

Dün akam Slovakyaya gelerek kampa katlan Adriano, sabah idmannda yer ald. lk bölümdeki pas ve top kapma çalmalarnda yer alan Brezilyal yldz antrenmann geri kalan bölümünde bireysel antrenör eliinde kou yapt.

ENOL GÜNETEN LARN VE ORKANA ÖZEL DERS

Zaman zaman eksik gördüü oyunculara antrenmanlar sonras özel ders veren enol Günein bugünkü örencileri Cyle Larin ve Orkan çnar oldu. Normal kalenin köelerine iki küçük kale yerletiren enol Güne, her iki oyunucuya da çeitli vuru tekniklerini uygulamal olarak çaltrd.

Beikta hazrlklarna TS 19:30da yapaca idman ile devam edecek.

Ana Sayfaya Git