Beşiktaş kupada son 16'da

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Manisaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 berabere biterken, ilk maçta 9-0'lık net bir galibiyet alan Beşiktaş son 16'ya adını yazdırdı.

Haberler 13.12.2017 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ziraat Türkiye Kupas 5. tur rövan maçnda Grandmedical Manisasporla 1-1 berabere kalan Beikta, adn son 16 turuna yazdrd. Siyah-beyazl ekip, ilk maçta rakibini 9-0 yenmiti.

Karlamann 14. dakikasnda Beikta öne geçti. Ceza alanna doru topla ilerleyen Aras Özbiliz, Negredo ile yapt paslamann ardndan bulutuu mein yuvarla, sert bir vurula alara gönderdi: 1-0.

53. dakikada ev sahibi ekip beraberlii yakalad. Asm Hamzaçebinin pasyla ceza alannda topla buluan Zahit Fndkn vuruunda, kaleci Utkuyu da geçen mein yuvarlak direkten döndü. Pozisyonu takip eden Axel Meye gösüyle topu filelere yollad: 1-1.

Müsabaka 1-1 eitlikle tamamland. Beikta, ilk maçta 9-0 yendii rakibini saf d brakt ve son 16 turuna yükseldi.

Manisaspor Cephesi

Ziraat Türkiye Kupas 5. tur rövan maçnda Beikta ile 1-1 berabere kalan Grandmedical Manisasporun teknik sorumlusu Hamit Cihan, Güzel bir müsabaka olduu inanc içindeyiz. dedi.

Cihan, maçtan sonra katld basn toplantsnda, kupada ilerleme hedeflerinin olmadn söyledi.

Kupa maçlarnda oyuncularndan en üst düzey performans beklediklerini belirten Cihan, lk müsabakada büyük farkn olmamas gerekiyordu. Bugün bu inançla arkadalarmza biraz daha mücadele etmeleri anlamnda, takm olarak birbirleriyle yardmlamalar konusunda direktiflerimiz oldu. Arkadalar da bunu yerine getirdi. Güzel bir müsabaka olduu inanc içindeyiz. Beiktaa 3 kulvarda baarlar dileriz. diye konutu.

enol Günein yorumlar

Beikta Teknik Direktörü enol Güne de genç ve dinamik bir takmla oynadklarn, Manisaspor Teknik Direktörü Fatih Tekkenin hrsnn da takma yansdn söyledi.

Kendileri için iyi bir antrenman maç olduunu vurgulayan Güne, Dostane geçti. Rakibi tebrik ediyoruz. Bugüne kadar oynamayan ya da az oynayan oyuncular oynatmaya çaltk. Sonuç olarak 1-1 olmas oyunun karl, diye düünüyorum. dedi.

Güne, ampiyonlar Liginde son 16 turunda Almanyann Bayern Münih takmyla elemelerinin hatrlatlmas üzerine öyle konutu:

Ben o maçla ilgili u an yorum yapmayaym. Bugün bu maç bitti. imdi Osmanlspor maçna hazrlanacaz. Onunla ilgili kamuoyu zaten her eyi söylüyor ve konuuyor. Bizim iimiz deil u anda onu konumak. Zaman gelince çalrz.

Genç oyuncularn performansnn sorulmas üzerine, futbolcularn elinden gelen gayreti gösterdiini kaydeden Güne, Hem bizde hem de rakipte genç oyuncular vard. Genç oyuncular için de büyük bir ans oldu. Umarm ki gelime gösterirler ve daha iyi yerlere gelirler. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git