Beşiktaş’a Gomez müjdesi! Geri dönüyor…

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş formasıyla gol kralı olarak tamamlayan Alman yıldız Mario Gomez, hayal kırıklığı yaşadığı Wolfsburg’tan ayrılarak yeniden hayat bulduğu Beşiktaş’a döneceği iddia edildi.

Haberler 25.02.2017 - 15:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beikta taraftarna Gomez müjdesi. Siyah beyazllar eski Alman golcülerine 1 sezon ayrln ardndan kavuuyor... Geçtiimiz sezon Beikta formasyla sergiledii baarl performansla tarafl tarafsz herkesin beenisini kazanan ve Almanya milli takmna kadar yükselen Mario Gomez rüya gibi bir sezonun ardndan Türkiyedeki terör olaylarn bahane göstererek Wolfsburgun yolunu tutarak siyah beyazl formaya gönül veren taraftarlar üzmütü.

WOLFSBURGTA HAYAL KIRIKLII

Beitka formasyla çkt 41 maçta 28 gol atp 6 asist yapan Alman forvet, Bundesliga ekibi Wolfsburgda tam anlamyla hayal krkl yayor. çkt 23 karlamada 7 gol atan Gomez asist üretemedi ve takmnn kötü gidiine dur diyemedi.

BEKTA BONSERVS ÖDEMEYECEK

Mario, Almanyada aradn bulamad. Beiktal yöneticilerin ve taraftarlarn sevgilisi haline gelen Alman forvet sözlemesindeki özel madde gerei serbest kalacak. Takmnn ampiyonlar Ligine katlamamas halinde bonservisi elinde olacak yldz oyuncuyla Beikta yönetimi her konuda anlat. Bonservis bedeli ödenmeyecek yldz oyuncuya yllk 3.5 milyon Euro net maa ve puan ba prim alacak. Beiktata geçirdii baarl günleri özleyen Alman yldz Vodafone Arenada tekrar oynamak için adeta can atyor.

Mario Gomez, Beiktata devam etmek için ücretine zam deil, takmn gücünü artracak yldz futbolcu takviyesi istediini söylemiti. Takmn ampiyonlar Liginde baarl bir peformans sergilemesi Gomezin kararnda önemli bir etken olarak gösteriliyor.

Kaynak: Hürriyet

Ana Sayfaya Git