Beş futbolcu yolu ayırdı!

3.Lig 1.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor, Onur Okan, Ömer Faruk Ermeç, Alpay Cin, Bilal ve Serdar ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Haberler 08.01.2021 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

3.Lig 1.Grupta ampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor, Onur Okan, Ömer Faruk Ermeç, Alpay Cin, Bilal ve Serdar ile yollarn ayrdn açklad.

ampiyon olacaklarna olan inançlarnn tam olduunu belirten Bakan Turan lgin,enol hocamza ve oyuncu kadromuza olan inancmz tamdr. Bu hedefe inanmayanlarla iimiz olmaz. Bu takm liderlii ele geçirecek ve ampiyon olacak dedi.

KNC YARI HAZIRLIKLARI DYARBAKIRDA SÜRÜYOR

Kulüp kinci Bakan Ve Basn Sözcüsü Veysi Avar ile beraber açklamalarda bulunan Diyarbekirspor Kulübü Bakan Turan lgin, takmn ikinci yar hazrlklarna kendi tesislerinde baladn açklayarak iddial açklamalarda bulundu. 5 oyuncu ile yollarn ayrdklarn, sakatl devam eden Bar Sar ve Fatih Cinin ise sezonu kapattn belirten lgin,ilk yarda 13 maç üst üste yenilmeyen takmnn son haftada Arnavutköy Belediyespora hakem hatalar sonucu yenilerek liderlii kaybettiini söyledi.

Teknik heyet ve oyuncu kadrosuna güvenlerinin tam olduunu belirten lgin,13 maç üst üste yenilmeyen bir takmn normal artlarda puan farkyla lider olmas gerekirdi. Ancak bizim grup ilginç bir grup. Bizim kazandmz haftalarda Bucaspor da kazand. Onlar kaybettiinde ise biz bunu deerlendiremedik. Tabi çok ciddi hakem hatalaryla giden puanlarmz oldu. lk yarda yaanan her eyi unuttuk. Önümüzde çok zorlu bir ikinci yar var. Takmmz çalmalara balad. Sezonun ilk yarsnda koronavirüs vakalar en az yaanan takmlardan biri olduk. Bunun nedeni tesiste aldmz tedbirler ile oyuncu ve teknik heyetimizin profesyonelce yaayarak dikkat etmesi.

BU YOLA BA KOYDUK, AMPYON OLACAIZ

Devre aras kamp konusunda araylarmz var. Salk açsndan iyi koullar olan uygun bir yer aryoruz. Antalyada bu koullara uyan oteller konusunda sknt var. lk maçmz 28 Ocakta olacak. Bu süreyi çok iyi deerlendirmek istiyoruz. enol Demir hocamzla beraber 13 hafta yenilmedik. Arnavutköy Belediyespor maçnda yenildik ama bu maçta herkesin bildii üzere çok önemli hakem hatalar oldu. Hocamza ve kadromuza güveniyoruz. Kaybetmeyi sevmeyen bir yapmz var. ampiyonlua olan inancmz tam olup bu çetin davada bize inanmayanlarla iimiz olmaz. Yeniden lider olup sezon sonunda kupay kentimize getireceiz. Kulübümün hakkn savunduum için Futbol Federasyonu bana ceza vermi. Bu bir gözdadr. Ama ben geri adm atmam. Ne açklama yapm isem sonuna kadar arkasndaym. Biz adalet aryoruz. Kimsenin emeinde gözümüz yok dedi.

Ana Sayfaya Git