Beş mahalleye spor kompleksi

DİYARBAKIR'ın Silvan İlçesi'nde kayyum atanan belediye ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığının girişimiyle, ilçenin 5 mahallesinde spor kompleksi kurulacak.

Haberler 08.12.2016 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silvan Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Kütük, Spor Toto Tekilat Bakanlnn desteiyle ilçenin 5 mahallesinde spor kompleksi kurulacan söyledi.

SPOR KOMPLEKSLER YAPILACAK

Kütük, bu projeyle gençlere spor imkan salayacan söyledi. çerisinde basketbol, hal saha, tenis ve voleybol sahalarnn bulunaca spor kompleksinin kurulmas için Spor Toto Tekilat Bakanl ile sözleme imzaladklarn anlatan Kütük, projenin ksa sürede ihalesinin yaplacan belirterek, Silvan Belediye Bakanl olarak, Spor Toto Tekilat Bakanlyla 1 milyon 524 bin 165 lira sponsorluk sözlemesini her iki taraf olarak imzaladk. 2 tane hal saha, 3 tane de basketbol, voleybol sahalar bir arada olmak üzere 5 mahallemize spor tesisleri kazandracaz. Hal sahalarda özellikle gece aydnlatmasnn yaplmasn da düündük. Ayn zamanda hal saha ücretsiz hizmet verecek. Bu ekilde halkmzn, vatandamzn, gençlerimizin hizmetine sunacaz. Bu hafta içerisinde ihalesine çkacaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git