Beşiktaş çok öfkeli

Oldukça tartışmalı bir maçın sonunda Kadıköy'de Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Beşiktaş hem maçta yaşananlardan hem de maç sonunda Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu'nun yaptığı açıklamalardan dolayı bir hayli öfkeli.

Haberler 25.09.2017 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karlama sonras kendi aralarnda deerlendirme yapan Siyah Beyazl yöneticilerin bulutuu ortak nokta maçn Ali Palabyk tarafndan bilinçli bir ekilde Beiktatan alnp Fenerbahçeye verildii eklindeydi. Geçen sezon Vodafone Park Stadnda oynanan ve yine Ali Palabyk tarafndan yönetilen kupa maçnda yaananlarn Kadköyde katlamal olarak tekrarlandn belirten yöneticiler Ne ilginçtir ki geçen sene de bu sene de barolde Ali Palabyk var. Maç resmen Fenerbahçeye vermek için elinden geleni yapt ve baard. Maçtan önce tek isteimiz hakemin konuulmayaca bir mücadele olmasyd ama tüm dünyann gördüü gibi Ali Palabyktan baak konuulan bir ey yok diyerek isyanlarn dile getirdiler.

AFAK MAHMUTYAZICIOLU AL PALABIYIK EMEK HIRSIZIDIR

Beikta Hukuk lerinden Sorumlu yöneticisi afak Mahmutyazcolu, DHAya yapt açklamada maçn deerlendirmesinin yaplamayacan çünkü maçn çok önüne geçen ve istedii ekilde bir taraftan alp dier tarafa veren bir hakem tarafndan yönetildiini söyledi ve Ali Palabyk için Emek hrsz ifadelerini kulland.

afak Mahmutyazcolu Maç deerlendirecek, analizini yapacak bir durum yok ortada. yi baladmz bir karlamayd ama Ali Palabyk yön verme iine balaynca ortada maçlk bir durum kalmad zaten.Resmen emek hrszl yapt,kasti olarak aleyhimize kararlar verdi.Krmz kartlar, verilmeyen penaltlar, verilen komik fauller. Diyecek bir ey bulamyorum açkças. Tüm Türkiye hatta tüm dünya gördü maçta yaananlar.nanlmaz ve skandal bir hakem yönetimi diye konutu.

GERGNLKTEN BESLENME BZM AHLAK ANLAYIIMIZ DEL

Kadköyde yllardr hep ayn senaryonun ortaya konulduunu belirten Mahmutyazcolu Herkes biliyor artk, Kadköyde yllardr hep ayn senaryo ortaya konuluyor. Seyirci taknl, takmn snmak için sahaya çkt andan itibaren balatlan ve maç içinde dorua çkartlan gerginlik ve allagelmi hakem olaylar. Hep ayn senaryo, dün gece de öyleydi.Biz maalesef buna kar koyamyoruz çünkü bu tarz gerginlik yaratma ve gerginlikten beslenme ileri bizim ahlak anlaymza ters. Hiç bir zaman bavurmadmz yollar. Biz çkp maçn saha içinde oynamak isteyen, kazanacaksa da saha içinde oynayarak kazanmak isteyen bir kulübüz. Bu ekilde saha içinde kalmaya da gayret göstereceiz.Bu iin sonunda iki sezondur ampiyonuz ve yine biz ampiyon olaca gerginlikten beslenenler de gerginlikleriyle kalacaklar. imdi bu maç hemen unutacaz ve ampiyonlar Ligine odaklanacaz. çünkü çok daha önemli bir maçmz var Sal akam dedi.

MAHMUT USLU MAHKEMEYE VERLECEK

Karlamadan sonra Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslunun yapt açklamalarn spor ahlak bir yana genel ahlak kurallaryla da badatrlacak bir yan olmadn ifade eden Siyah Beyazl yönetic,hukuk kurulunu da harekete geçirdiklerini dile getirdi.

Mahmut Uslunun bakan Fikret Ormana yönelik yapt Arsen Orman yaktrmasnn ne anlama geldiinin tüm kamuoyunca bilindiini ifade eden Hukuk lerinde Sorumlu Yönetici afak Mahmutyazcolu Mahmut Uslunun açklamalarna mantkl ve akl selim bir ekilde bir cevap vermek mümkün deil, ayn seviyeye de inemeyiz.Ama sen bizim bakanmza hrsz yaktrmas yapamazsn.Bizim bir futbolcumuzun özel hayat ile ilgili açklamalar yapp suçlamalarda bulunamazsn.Özel hayata sayg diye bir ey var.Söylenecek çok ey var ama dediim gibi o üsluplara o seviyelere inemeyiz.Mahmut Usluyu mahkemeye vereceiz.Hukuk kurulumuzu harekete geçirdik ve gerekli hazrlklar yaplyor. diyerek konunun yargya tanacan söyledi.

Ana Sayfaya Git