Beşiktaş Galatasaray maçı canlı izle! BJK GS şifresiz hangi kanalda

Beşiktaş Galatasaray canlı izle yöntemleri ile birlikte BJK GS şifresiz izle sorgulaması da sıklıkla yapılıyor. Şimdi bizler de maçı merakla bekleyenlere özel Beşiktaş Galatasaray canlı izle yöntemlerini sunacağız . maç ve muhtemel 11'ler de hazır

Haberler 02.12.2017 - 18:51 Son Güncelleme : 02.12.2017 - 19:09

Beikta Galatasaray maç ne zaman hangi kanalda sorusu sürekli takip edilirken, bu akam oynanacak olan karlama merakla bekleniyor. Beikta Galatasaray canl izle yöntemleri ile birlikte BJK GS ifresiz izle sorgulamas da sklkla yaplyor. Süper lig de birincilik sava verecek olan sar krmzllkar ve siyah beyazllar yaklak bir saat sonra kyasya savaa balayacak. Beikta Galatasaray maçnda hakem Frat Aydnus ilk düdüü çalacak. Adeta ampiyonluk savann verilecei maç dünyann 43 ülkesinden canl izlenebilecek. imdi bizler de maç merakla bekleyenere özel Beikta Galatasaray canl izle yöntemlerini sunacaz .Dediimiz gibi Beikta Galatasaray maç canl izle 43 ülke de yerini alacak iken Canl yapacaklar arasnda Endonezya, Arnavutluk, Avustralya, Bosna Hersek, Burundi, Kamboçya, Kamerun, Kongo, Fransa gibi ülkeler bulunuyor.

BEKTA GALATASARAY CANLI ZLE VE MUHTEMEL 11LER

Beikta: Fabricio, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Hutchinson, Tolgay Arslan, Quaresma, Ouzhan Özyakup, Babel ve Cenk Tosun

Galatasaray: Fernando Muslera, Mariano, Maicon Roque, Serdar Aziz, Martin Linnes, Fernando Reges, Badou Ndiaye, Sofiane Feghouli, Younes Belhanda, Garry Rodrigues, Gomis

Süper Ligin 14. hafta mücadelesinde Beikta, Vodafone Stadyumunda Galatarasaray konuk edecek. 02 Aralk Cumartesi günü saat 19.30da oynanacak mücadele Bein Sports 1 kanalndan canl yaynlanacak.

BEKTAIN LGDE SON DURUMU

Beikta, enol Güne yönetiminde ilk kez ligde arka arkaya iki maçta gol atamad. Beikta en son Carlos Carvalhal yönetiminde 2011/12 sezonunda arka arkaya üç maç golsüz tamamlamt. Beikta, Süper Ligde evinde 33 maçtr kaybetmiyor. Bu Süper Ligde halen devam eden en uzun iç saha yenilmezlik serisi ve ayn zamanda Beiktan 1989-92 arasnda kulüp rekoru krd 51 maçlk iç saha yenilmezlik serisinden bu yana en uzun serisi.

GALATASARAYIN LGDE SON DURUMU

Galatasaray Süper Ligde deplasmanda iki maçtr yeniliyor ve bu maçlarda toplam yedi gol yedi. Sar krmzllar en son 2015/16 sezonunun 19-23. haftalar arasnda arka arkaya üç deplasman maçndan malup ayrlmt. Galatasaray bu sezon Süper Ligin en golcü takm. Beikta ise ligde sadece alt takmdan daha fazla gol atabildi.

DURSUN ÖZBEK YOKTU

Galatasaray Kulübü Bakan Dursun Özbek, Vodafone Parkta oynanacak Beikta derbisini tribünden takip etmeyecek.

Beikta Kulübü Bakan Fikret Orman dün yapm olduu açklamada, Galatasaray Yönetim Kurulunun iyi bir ekilde arlanacan ve maç öncesinde beraber yemek yiyeceklerini belirtmiti. Ancak Galatasaray yönetimi stada gelirken Dursun Özbekin aralarnda yer almad görüldü.

2016-2017 BEKTA GALATASARAY MAçI çOK KONUULMUTU

Galatasaray, Spor Toto Süper Ligin 5. haftasndaki derbi müsabakasnda Beiktala 2-2 berabere kalrken, 1 puana raz oldu.

Karlamann ilk yarsnda skorer bir oyun ortaya koyan sar-krmzl ekip, 8. dakikada Eren Derdiyok ile 44. dakikada Brumann golleriyle soyunma odasna 2-0 önde giderken, bu avantajn ikinci yarda kullanamad.

Rakibinin 73. dakikada Marcelo ve 77. dakikada Cenk Tosun ile bulduu gollere engel olamayan Galatasaray, bu önemli derbiden 1 puanla ayrlabildi.

Beikta Galatasaray maçnn ardndan notlar

Vodafone Arenann ilk derbisi nefes kesen bir maçn sonunda 2-2 beraberlikle sonuçland.

2-0 geriden gelerek 2-2yi yakalayan Beikta açsndan gecenin en çok tartlan olay ilk yar ve 2. yardaki kadro farkllnn sonucu belirlemesiydi

Bu sezon yaplan transferler ile Beikta tarihinin en geni kadrolarndan birine sahip olan enol Günein ilk yarda Ouzhan ve Olcay ahan tercihi karlama 2-0a geldikten sonra en çok eletirilen konu oldu.

Benfica maçnda att frikik ve Akhisar Belediye maçlarnda att ilk golün yan sra maç içinde etkili pas organizasyonlarn da yapan Taliscann yedee çekilmesi ve 10 numarada Ouzhann oynamas Siyah Beyazllar ilk yarda atak yapmakta zorlanmasna sebep oldu.

Ouzhan Özyakupun geçen sezon Atiba ile beraber Avrupann bile en iyi orta saha ikililerinden biri olduunu dile getiren Beikta camias ve spor otoriteleri, genç oyuncunun 10 numara pozisyonunda u ana kadar etkili olamad konusunda birleiyor.

Camiadan yükselen en yüksek ses ise Taliscann mutlaka 10 numarada sürekli olarak oynamasnn gerekliliiydi. Özellikle frikik ve duran toplarda etkili olan Taliscann gol att 2 maçn ardndan yedek braklmasnn doru olmad sklkla dile getirilen maç notlarndan biri oldu.

BEKTA YÖNETM: BEKTA TARHNN EN GEN KADROLARINDAN BRNE SAHBZ

Teknik direktör enol Günee teknik, taktik ve kadro seçimi konusunda hiç bir ekilde karmayan ve hocann ald tüm kararlara sayg duyan Beikta yönetimi ise Galatasaray maçnda ilk yardaki etkisiz oyunu sadece Ouzhana deil takmn tamamna yaknnn kötü oynamasna balyor.

kinci yarda toparlanan takmn 2-0dan beraberlii yakalamasn ve hatta son saniyede galibiyeti kaçrmasnn takm için önemli olduunu ifade eden yöneticiler Geçtiimiz yllarda derbilerde ve bir çok maçta geriye dütüünde maç çevirmekte zorlanan bir takmdan artk her durumda maç alabilecek bir takma ulatk.Bu mutluluk ve güven verici bir olay.Kadro için hocamz bakalar tarafndan elbetteki eletirilebilir ama biz Ona çok büyük bir güven duyuyoruz.Beikta tarihinin en geni kadrolarndan birine sahibiz ve hocamz bunu en doru ekilde kullanacaktr diyerek enol Günee destek çkt.

MAç 24 EYLÜL 2016DA D

BEKTA GALATASARAY MAçINDAN ÖNEML ANLAR

90 Galatasaray atanda Sinan Gümü ceza sahas içine gelen topa kafay vurdu ama top kaleci Fabride kald.

90 Beiktata Tosic rakibine yapt müdahele sonucunda Sar Kart gördü.90 Beiktata Caner sol kanattan korner kulland, ceza sahas içine ortasn yapt, Atiba ön direkte kafay vurdu ve top auta çkt.

90 4. Hakem Volkan Bayarslan maçn sonuna en az 4 dakika eklendiini gösteren tabelay kaldrd.

89 Galatasarayda Sneijder sol kanattan korner kulland, ceza sahas içine ortasn yapt ama savunma topu uzaklatrd.

88 Galatasarayda Oyuncu Deiikli çkan oyuncu 20 numarayla Bruma Giren oyuncu 18 numarayla Sinan Gümü

85 Beiktata Oyuncu Deiikli çkan oyuncu 23 numarayla Cenk Tosun Giren oyuncu 3 numarayla Adriano Correia

84 Beiktata Vincent Aboubakar için ofsayt bayra kalkt.

83 Galatasarayda kaleci Muslera aut atn geç kulland için Sar Kart gördü.

80 Beikta gole çok yaklat. Quaresma sol kanattan ceza sahas içine ortasn yapt, Cenk Tosun kale önünde bombo pozisyonda kafay vurdu ve top üstten auta çkt.

79 Galatasarayda Oyuncu Deiikli çkan oyuncu 7 numarayla Yasin Giren oyuncu 30 numarayla Josue

78 Galatasarayda Oyuncu Deiikli çkan oyuncu 55 numarayla Sabri Giren oyuncu 39 numarayla Cavanda

77 GOL !!!!! Beikta Cenk Tosunun att gol ile durumu 2-2 yapyor.Tosic sol kanattan ceza sahas içine pasn verdi, Cenk Tosun geliine vurdu ve topu alara gönderdi.

73 GOL !!!!! Beikta Marcelonun att gol ile durumu 2-1 yapyor.72 Galatasaray ikinci yarda ileri gitmekte zorlanyor. Beikta baskl oyununu sürdürüyor.

71 Beikta atanda Talisca ceza sahas içinde sa çaprazdan kaleye vurdu ama top auta çkt.

70 Beikta atanda Talisca sol kanattan ceza sahas içine ortasn yapt ama savunma topu kornere gönderdi.

65 Galatasarayda Tolga Cierci rakibi Cenk Tosuna yapt müdahele sonucunda Sar Kart gördü.

64 Galatasaray atanda Bruma ceza sahas dndan kaleye ut vurdu ama top kaleci Fabride kald.

63 Beikta atanda Quaresma sol kanattan ceza sahas içine ortasn yapt ama savunma kafayla topu uzaklatrd.

61 Galatasaray ikinci yarda bu dakikaya kadar ut atamad.

60 Beiktata Talisca ceza sahas d sa çaoprazdan serbest vuru kulland, direkt kaleye vurdu ama top üstten auta çkt.

59 Beikta atanda Talisca topla ceza sahas içine girmek isterken yerde kald ve hakem Ali Palabyk faul karar verdi.

58 Beikta gole çok yaklat. Atiba ceza sahas içinde topla bulutu, sol çaprazdan kaleye sert vurdu ve top önce kaleci Muslerann ayana sonrasnda diree çarparak kornere çkt.

56 Beikta atanda Talisca ceza sahas içinde sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Muslerada kald.

55 Beikta atanda Quaresma sa kanattan topla ilerlemek isterken yerde kald ve hakem Ali Palabyk faul karar verdi.

54 Beiktata Ricardo Quaresma hakem Ali Palabyka itiraz edince Sar Kart gördü.

53 Beikta atanda Cenk Tosun sol kanattan ceza sahas içine ortasn yapt, Vincent Aboubakar geliine vurdu ama top auta çkt.

52 Beikta atanda Vincent Aboubakar ceza sahas önünde topla bulutu yerde kald ama hakem Ali Palabyk devam karar verdi.

51 Beiktata Quaresma sa kanattan korner kulland, ceza sahas içine ortasn yapt ama savunma topu uzaklatrd.

49 Galatasaray atanda Yasin sa kanatta topla bulutu ama savunma araya girerek topu kazand.

48 Beikta atanda Quaresma sa çaprazdan kaleye vurdu ama top auta çkt.

47 Beikta atanda Quaresma sa kanattan ceza sahas içine ortasn yapt ama savunma topu uzaklatrd.

46 Beikta ikinci yarya oyuncu deiiklii yaparak balad çkan oyuncu 15 numarayla Ouzhan Giren oyuncu 9 numarayla Vincent Aboubakar

46 Beikta ikinci yarya oyuncu deiiklii yaparak balad çkan oyuncu 10 numarayla Olcay Giren oyuncu 94 numarayla Talisca

45 Galatasaray atanda Selçuk nan sa çaprazdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Fabride kald.

45 Beiktata Quaresma için sa kanatta ofsayt bayra kalkt.

45 GOL !!!!! Galatasaray Bruma ile 2. golü buldu.Bruma topla rakiplerini çalmlayarak ceza sahas içine girdi, kaleci ile kar karya plase vuruunu yapt ve top köeden alarla bulutu.

44 Beikta atanda Tosic sol kanattan ceza sahas içine ortasn yapt ama top kaleci Muslerada kald.

41 Galatasaray gole çok yaklat. Sneijder ceza sahas içinde kaleci ile kar karya plase vuruunu yapt ve kaleci Fabri topu çkard.

40 Beikta atanda Gökhan Gönül sa kanattan ceza sahas içine ortasn yapt ama savunma topu uzaklatrd.

39 Galatasarayda Sneijder sol kanattan korner kulland, ceza sahas içine ortasn yapt ama top kaleci Fabride kald.

37 Galatasarayda Sneijder sol kanattan serbest vuru kulland, direkt kaleye vurdu ve kaleci Fabri son anda topu çkard.

36 Galatasaray atanda Bruma sol kanattan ceza sahas içine yerden pas verdi ama savunma topu uzaklatrd.

35 Galatasaray atanda Yasin ceza sahas dndan kaleye sert vurdu ama top savunmadan döndü.

34 Beikta atanda Quaresma sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklatrd.

28 Galatasaray atanda Sabri sa kanattan ceza sahas içine ortasn yapt ama savunma topu uzaklatrd.

27 Galatasarayda Sneijder sol kanattan korner kulland, ceza sahas içine ortasn yapt, kaleci Fabri boa çkt arka direkte Eren kafay vurdu ama savunma son anda topu uzaklatrd.

26 Beikta atanda Cenk Tosun topla ceza sahas önüne kadar geldi ama savunma araya girerek topu kazand.

22 Galatasarayda Wesley Sneijder rakibine yapt müdahele sonucunda Sar Kart gördü.

21 Galatasaray atanda Tolga ceza sahas dndan kaleye ut denedi ama top savunmadan döndü.

17 Galatasarayda Sneijder sol kanattan korner kulland, ceza sahas içine ortasn yapt ama savunma topu uzaklatrd.

15 Beikta atanda Atiba sol kanattan ceza sahas içine ortasn yapt ama savunma topu uzaklatrd.

14 Beikta atanda Quaresma sol kanattan ceza sahas içine ortasn yapt ama savunma topu uzaklatrd.

13 Beikta gole çok yaklat. Marcelo ceza sahas içinde müsait pozisyonda kaleye sert vurdu ama top üstten auta çkt.

12 Beiktata Caner sa kanattan serbest vuru kulland, ceza sahas içine ortasn yapt ama savunma topu uzaklatrd.

11 Beikta atanda Quaresma sol kanattan rakibini k bir çalmla geçti ceza sahas içine girdi ve savunmada Sabri araya girerek topu kazand.

10 Beikta atanda Caner sol kanattan ceza sahas içine ortasn yapt ama savunma topu uzaklatrd.

8 GOL !!!!! Galatasaray Eren Derdiyokun att gol ile 1-0 öne geçiyor.Sneijder sol kanattan korner kulland, ceza sahas içine ortasn yapt, Yasin ön direkte kafay vurdu top direkten döndü sonrasnda Eren kale önünde dönen topa vurarak topu alara gönderdi.

7 Beikta atanda Gökhan nler ceza sahas içine uzun oynad ama savunma topu uzaklatrd.

6 Galatasaray atanda Tolga Cierci sol kanattan ceza sahas içine yerden pas verdi ama top kaleci Fabride kald.

5 Beikta atanda Quaresma sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Muslerada kald.

4 Beikta atanda Caner sol kanattan ceza sahas içine yerden pas verdi ama savunma topu uzaklatrd.

3 Galatasaray atanda Yasin sa kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu kazand.

2 Galatasaray atanda Sabri sa kanattan ceza sahas içine ortasn yapt ama savunma topu uzaklatrd.

1 Karlama Galatasaraydan Eren Derdiyokun vuruuyla balyor.

Ana Sayfaya Git