Beşiktaş, galibiyet serisi peşinde

Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya gelecek.

Haberler 09.09.2017 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligin ilk 3 haftasnda 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 toplayan siyah-beyazl ekip, milli arann ardndan Kardemir Karabükspora konuk olacak. Kardemir Karabükspor ile Beikta arasndaki karlama, bugün saat 17.00de Dr. Necmettin eyholu Stadnda oynanacak. Mücadeleyi hakem Ali Palabyk yönetecek.

- Adriano ve Gökhan Gönül sakat

Siyah-beyazl ekipte Kardemir Karabükspor maç öncesi Adriano Correia ile Gökhan Gönülün sakatl bulunuyor.

Sezon öncesi ameliyat edilen Gökhan Gönül henüz takma katlamazken, Adrianonun ise sa dizindeki ar ve ilik nedeniyle tedavisi sürüyor.

Kardemir Karabükspor karsnda kadroyu arlkl olarak bozmamas beklenen teknik direktör enol Güne, Adrianonun son durumuna göre ilk 11i ekillendirecek. Yeni transferlerden Pepeyi u ana dek ilk 11de görevlendiren tecrübeli teknik adam, Gökhan Gönül ve Adrianonun sakatl nedeniyle sa bekte aray içinde olacak. Adrianonun oynamamas halinde Günein bu bölgede Atiba Hutchinson ve Necip Uysal ikilisinden birine görev vermesi bekleniyor. Hutchinsonun sa bekte oynamas halinde Gary Medel, ilk 11de ans arayacak.

- Zorlu seri balyor

Beikta, Kardemir Karabükspor maçyla eylül ayndaki zorlu maç serisine balayacak.

Bu ay içindeki ilk maçn Kardemir Karabükspor ile yapacak siyah-beyazl takm, 13 Eylül çaramba günü ise UEFA ampiyonlar Liginde Porto ile kar karya gelecek. Süper Ligin 5. haftasnda 18 Eylülde Atiker Konyasporu konuk edecek Beikta, 23 Eylülde ise Fenerbahçe ile derbi mücadelesi verecek. Beikta, zorlu seriyi 26 Eylülde Leipzig maçyla tamamlayacak.

Ana Sayfaya Git