Beşiktaş için karar haftaları

Yeni sezon startını 1 Temmuz'da verecek olan Beşiktaş, henüz bir transfer yapmadı. Stoper, orta saha ve kanat olmak üzere üç mevkiye takviye yapmayı planlayan yönetimin Aboubakar'ın kalıp kalmama durumuna göre bir de santrfor transferi gerçekleştirme durumu var.

Haberler 20.06.2017 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siyah-Beyazllar transferde somut admlar atmam gibi görünse de temas kurulan bir çok isim var ve bu isimlerden kimlerin alnaca takmdan gidecek futbolcularn durumuna göre netlik kazanacak.

TRANSFER çN KRTK SM MARCELO

Normal artlarda yedek ve kiralk liste haricinde takm bozmay düünmeyen yönetim, transfer stratejisini de yine kiralk oyuncu almak üzerine kurmutu. Ancak, teknik direktör enol Günein transferlerin kampa yetitirilmesini istemesi, yönetimin kiralktan önce bonservisli veya serbest oyunculara yönelmesine yol açyor ve bunun için de oyuncu satlmas gerekiyor. u ana kadar Rhodolfo haricinde oyuncu satmad için 1.4 milyon Euro üzerinde bir bonservis ödeme hakk olmayan yönetim bu sebeple ilk olarak futbolculara gelen teklifleri deerlendiriyor. Marcelo için uzun süredir Lyon ile pazarlk halinde olan transfer komitesi 10 - 12 milyon Eurodan aa satmayz demesine ramen Lyonun küçük fiyat artrmalar ile rakam 7.5 - 8 milyon Euro seviyesine getirtmi durumda. Marcelonun da kabul etmesi halinde Lyon ile kesin olarak anlaacak olan yönetim Rhodolfo ve Marcelonun sat ile kasaya 10 milyon Euroya yakn bir para koyaca için hemen harekete geçecek ve enol Günein istedii gibi 15 Temmuza kadar transferleri bitirecek, olaanüstü artlar olmazsa baka oyuncu da satmayacak.

TALSCA VE OUZHAN SATILACAK MI ?

Siyah-Beyazllar Marcelonun satnn gerçeklememesi halinde ise Ouzhan, Gökhan Töre, Cenk Tosun, Quaresma ve Adriano gibi oyunculardan birini mecburen satmaya çalacak. Bu oyunculardan Adriano ve Quaresmann çinden gelen teklifleri reddetmesi ise yönetimi zorunlu olarak Ouzhan, Gökhan Töre, Cenk Tosun gibi isimlere gelecek tekliflere yeil k yakmaya zorlayacak gibi görünüyor.

Ancak burada da çeitli kriterler ve kyaslamalar söz konusu. lk olarak geçen sezonun yldz Taliscann Premier Ligdeki transfer kurallarn ap ngiltereye gitmesi durumu gündemdeki yerini koruyor. Bunun için fazlasyla istekli olan Taliscann Manchaster United veya Manchaster Citye gitmesi Beiktaa 4 milyon Euro kazanadracak. çünkü Benfica ile yaplan anlama gerei, Talisca Beiktatayken Benfica tarafndan baka takma satlrsa ödenen para geri alnaca için kasaya 4 milyon Euro girmi olacak.

Satlmas muhtemel oyunculardan Ouzhan için 15 -20 milyon Euro seviyelerinde rakam bekleyii içinde olan yönetim imdiye kadar Roma haricinde baak bir takmdan ciddi bir teklif alm deil. Roma ise Ouzhan için 9 milyon Euroya kadar çkm durumda ve bakan Fikret Orman bu teklifi kesinlikle kabul etmeyi düünmüyor.ddialara göre Ouzhann Romaya sat için tavan fiyat 12 milyon Euro ve Roma bu rakama çkarsa kaptan yuvadan uçacak.

Ana Sayfaya Git