Kartal 2. Tur’a uçmak istiyor! Beşiktaş-Skenderbeu maçı hangi kanalda?

Siyah Beyazlılar 26 Kasım 2015 Perşembe günü sahasında konuk edeceği Arnavutluk ekibi Skenderbeu karşısında galibiyet alarak 2. Tur’a yükselmeyi garantilemek istiyor.

Haberler 25.11.2015 - 11:28 Son Güncelleme : 25.11.2015 - 11:28

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubundaki beşinci maçında yarın sahasında Arnavutlukun Skenderbeu takımı ile karşı karşıya gelecek.

Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak ve saat 20.00de başlayacak karşılaşmada, Polonyalı hakem Pawel Gil düdük çalacak. Gilin yardımcılıklarını Piotr Sadczuk ve Marcin Borkowski yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi olarak da Konrad Sapela görev alacak.

H Grubundaki diğer mücadelede ise Rusyanın Lokomotiv Moskova takımı, yine aynı saatte sahasında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbonu konuk edecek.

KARTAL TUR PEŞİNDE

Beşiktaş, Skenderbeu karşısında galip gelerek 2. tura çıkmayı garantilemek istiyor. Grupta 6 puanla ikinci sırada yer alan siyah-beyazlı ekip, Arnavutluk temsilcisi karşısında kazanması halinde gruptan çıkma yolunda büyük avantaj yakalayacak. Diğer maçta Sporting Lizbonun, Rusyada puan kaybetmesi durumunda Beşiktaş, gruptaki son karşılaşmalar öncesi 2. tura çıkmayı garantileyecek.

Siyah-beyazlı ekibin puan kaybı ya da Sporting Lizbonun deplasmanda kazanması halinde ise gruptan çıkacak takımlar son hafta maçlarında belli olacak.

Beşiktaş, gruptaki ilk karşılaşmasında deplasmanda Skenderbeuyu 1-0 yenmiş, daha sonra sahasında Sporting Lizbonun yanı sıra Lokomotiv Moskova ile hem deplasmanda hem de evinde yaptığı müsabakalardan 1-1lik skorlarla ayrılmıştı.

Grup maçlarına 1-0lık Beşiktaş yenilgisiyle başlayan Skenderbeu ise deplasmanlarda Lokomotiv Moskovaya 2-0 ve Sporting Lizbona 5-1 kaybettikten sonra dördüncü maçında evinde Portekiz temsilcisini 3-0 yenerek gruptaki ilk galibiyetini almıştı.

GÜNEŞ, ROTASYONA GİDEBİLİR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneşin, Skenderbeu karşısında kadroda rotasyona gidebileceği öğrenildi. Sezon başından bu yana kadroda çok fazla değişiklik yapmayan deneyimli teknik adamın, Arnavutluk temsilcisi karşısında Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson, İsmail Köybaşı ve Andreas Beck gibi oyuncuları dinlendirip, bu futbolcuların yerine fazla forma şansı bulamayan oyuncuları sahaya sürebileceği belirtildi.

Siyah-beyazlıların ligde son oynadığı Medicana Sivasspor maçında dinlendirilen Gökhan Törenin ise Skenderbeuya karşı forma giymesi bekleniyor.

SON 3 MAçTA 3 PUAN

Beşiktaş, UEFA Avrupa Liginde yaptığı son 3 maçı beraberlikle tamamladı. Avrupada sezona Skenderbeu deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan siyah-beyazlı ekip, daha sonra biri Sporting Lizbon, ikisi ise Lokomotiv Moskova ile olmak üzere toplam 3 karşılaşmada sahadan beraberlikle ayrıldı.

Beşiktaş ayrıca, UEFA Avrupa Liginde bu sezon yenilgi yaşamadı. Siyah-beyazlı ekip, bu kupada son olarak geçen sezon evinde Belçikanın Club Brugge takımına 3-1lik skorla mağlup olmuştu.

SON 7 MAçTA DA BİRER GOL

Beşiktaş, UEFA Avrupa Liginde yaptığı son 7 karşılaşmada da birer gol kaydetti. Organizasyonda geçen sezondan bu yana oynadığı son 7 mücadelede de gol bulan siyah-beyazlı ekip, buna karşın rakiplerinin filelerini birden fazla havalandırmayı başaramadı.

Beşiktaş, son olarak geride kalan sezon UEFA Avrupa Ligi 2. turunda İngilterenin Liverpool takımıyla deplasmanda yaptığı ve 1-0 kaybettiği maçta gol atamamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır