Beşiktaş yeni bir sayfa açmak için sahada

Spor Toto Süper Lig'de 4, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 maç olmak üzere son 6 resmi karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, 15. haftada Kasımpaşa'ya konuk olacak. Bu akşam Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20:00'de başlayacak.

Haberler 03.12.2021 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Giresunspora kar 4-0la son yllarn en farkl lig malubiyetini alan Beikta, karlama sonrasnda teknik direktör Sergen Yalçnn devam edip etmeyecei konusunu gündemine almt.

Siyah beyazllar bu konuyu günlerce uzatmad. Maçn hemen ertesi günü Asbakan Emre Kocadan da olduu ve Bakan Ahmet Nur çebinin irketinde yaplan özel görüme sonrasnda, Sergen Yalçnla yola devam karar alnd. Bu gelimelerden sonra yüksek konsantrasyonla Kasmpaa maç hazrlklar yaplrken, akllarda galibiyetten baka seçenek bulunmuyor.

SERGEN YALçINDAN ESK SSTEME DÖNÜ KARARI

Teknik direktör Sergen Yalçnn üst üste alnan malubiyetlerden sonra kadroda revizyona gitmesi de bekleniyor.

Mert Günokun talihsiz sakatl sonras kaleyi yine Ersine verecek olan Sergen Yalçnn, geri dörtlüde Vidann yannda genç stoper Serdara ans vermesi sürpriz olmayacak. Tecrübeli teknik adamn hücum hattnda Can-Ouzhan ikilisinden birini kullanmas halinde stoperlerin Vida-Montero olmas da ihtimaller dahilinde.

Orta sahada Josefi bu kez tek kullanmas beklenen Sergen Yalçnn, tekrar 4-1-4-1 sistemine dönerek geçen sezonki hücum hatt olan Ghezzal-Atiba-Ouzhan-Larin dörtlüsünü sahaya sürmesi yüksek ihtimal. Beiktan gol arayan futbolcusu da yine Batshuayi olacak.

Siyah beyazllarn Kasmpaa karsndaki muhtemel onbiri:

Ersin-Rosier-Montero (Serdar)-Vida-Rdvan-Josef-Ghezzal-Atiba-Ouzhan (Can)-Larin-Batshuayi eklinde.

EKSK FUTBOLCU SAYISI 5

Beiktata sakatlklar bulunan Mert Günok, Teixeira, Gökhan Töre ve Pjanic Kasmpaa karsnda forma giyemeyecek. Bu futbolculardan Mert Günok sezonu kapatrken, sakatl ciddi olan Teixeirann iyileme süreci de tahmini 3-4 hafta sürecek. Pjanicin ise hafta içindeki Dortmund maçna yetimesi bekleniyor.

Siyah beyazllarda Giresunspor maçnda krmz kart gören Necip ve geçici kadro d durumu devam eden NSakala da maçta olmayacak dier iki futbolcu.

SARI KART SINIRINDA K FUTBOLCU VAR

3 sar kart bulunan Josef De Souza ve Welinton, Kasmpaa maç öncesinde sar kart ceza snrnda bulunuyor.

ki futbolcu da oynamalar ve sar kart görmeleri durumunda 16. haftada Vodafone Park Stadnda oynanacak Kayserispor maçnda cezal duruma düecek.

Ana Sayfaya Git