Beşiktaş'ın Konya'da yüzü gülmüyor

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Beşiktaş, rakibi ile dış sahada oynadığı maçları kazanmakta zorlanıyor.

Haberler 29.08.2016 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Lig tarihinde 31 kez karşı karşıya geldiği Atiker Konyaspora karşı galibiyet sayılarında açık ara üstünlük kuran (17 galibiyet, 4 yenilgi, 10 beraberlik) siyah-beyazlı ekip, aynı başarıyı deplasman maçlarında gösteremedi.

Konyada rakibine karşı ligde ve Ziraat Türkiye Kupasında 16 müsabakaya çıkan Beşiktaş, bu mücadelelerin sadece 5inde sahadan galibiyetle ayrıldı. Deplasmanda Atiker Konyaspora 3 kez kaybeden siyah-beyazlılar, 8 maçta rakibiyle yenişemedi.

Beşiktaş, deplasmanda rakip fileleri 25 kez havalandırırken, kalesinde 19 gol gördü.

- Beşiktaş son 7 maçta 1 kez kazanabildi

Beşiktaş, Atiker Konyaspora karşı dış sahada oynadığı son 7 maçta sadece bir galibiyet alabildi.

Siyah-beyazlılar, Konyada rakibiyle ligde ve kupada yaptığı son 7 karşılaşmanın 1ini kazanırken, 4 kez berabere kaldı, 2 müsabakada ise sahadan yenilgiyle ayrıldı.

- Kocaman, Güneşe üstünlük sağladı

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile şu ana kadar farklı takımların başında 13 kez karşı karşıya geldi.

Söz konusu müsabakalarda Kocamanın takımları, Güneşin ekiplerine karşı galibiyet sayılarında 5-4lük üstünlük yakaladı. İki teknik adamın çalıştırdığı takımlar arasındaki 4 karşılaşma ise berabere tamamlandı.

Ana Sayfaya Git