Beşiktaş’ın yeni gözdesi Aboubakar!

Son şampiyon Beşiktaş, Benfica’nın sambacısı Talisca'yı 4 milyon Euro kiralama bedeliyle renklerine bağlıyor. Porto’dan Aboubakar için de resmi teklifte bulunuldu.

Haberler 19.08.2016 - 14:28 Son Güncelleme : 19.08.2016 - 14:28

Son şampiyon Beşiktaş, Benficanın sambacısı Taliscayı 4 milyon Euro kiralama bedeliyle renklerine bağlıyor. Portodan Aboubakar için de resmi teklifte bulunuldu.

Spor Toto Süper Ligin son şampiyonu Beşiktaş, transferde hızlandı. Siyah-beyazlılarda, Portekize giden As Başkan Umut Güner, Benficanın Brezilyalı orta saha oyuncusu Talisca için anlaşmaya vardı. Beşiktaşınn 4 milyon Euro bedelle kiralayacağı Taliscanın satın alma bedeli ise 25 milyon Euro olarak belirlendi. Güner, Benficanın ardından Portonun kapısını çalarak iki futbolcu için teklifte bulundu.

Güner, Portodan Kamerunlu forvet oyuncusu Vincent Aboubakar ve savunmadan Bruno Martins Indi için resmi teklifini yaptı. İki futbolcu da deneyimli yönetici tarafından ikna edilmeye çalışılıyor. 22 yaşındaki Aboubakar ve 24 yaşındaki Hollandalı Indinin Şampiyonlar Ligine doğrudan katılacağı için Beşiktaşın teklifine sıcak baktıkları öğrenildi. İki isimde satın alma opsiyonuyla kiralanacak.

(Amkspor)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır