Beşiktaşlı futbolculardan 28 maç ile ceza rekoru

Şenol Güneş döneminin ilk 2 sezonunda oyun anlayışıyla öne çıkan siyah-beyazlılar içinde bulunduğumuz sezonda futbolcuların aldığı cezalarla da dikkat çekiyor.

Haberler 03.04.2018 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

27nci hafta itibari ile takmda sürekli oynayan oyunculardan sadece Fabricio ve Gökhan Gönül kart görmezken dier 16 futbolcu 62 sar, 6 krmz kart gördü. Bu kartlarn karlnda 11 futbolcu 22 maç ceza alrken, Caner Erkine kart harici Disiplin Kuruluna sevki sonras verilen 6 maçlk ceza ile oyuncularn cezal olduu maç says 28e ulat.

Üstelik sar kart cezalar ayn maçta birden fazla futbolcuyu kapsad için daha fazla dikkat çeker hale geldi. lk yardaki Trabzonspor maç öncesinde Quaresma, Atiba ve Ouzhan, ikinci yarda Fenerbahçe maç öncesinde Talisca ve Pepe, Aytemiz Alanyaspor maç öncesi Adriano ve Medel, Göztepe maç öncesinde de Atiba, Ouzhan ve Tolgayn cezal duruma dümesi öne çkan detaylar.

EN FAZLA CEZA CANER VE QUARESMAYA

Ceza alma konusunda Caner ve Quaresma öne çkan iki isim. lk yarda Vodafone Parkta oyanan Medipol Baakehirspor maçndan sonra görüntülerden disipline sevk edilen milli oyuncu PFDK tarafndan 6 maç ile cezalandrld. Ayn maçta 4üncü sar kartn da görmü olan Caner bir anda 7 maç ceza ald ve uzun süre forma giyemedi.

Canerin ardndan Quaresma 6 maç ile 2nci srada. Portekizli yldz ilk yarda Kadköydeki Fenerbahçe maçnda 2 sardan krmz gördüü için 1 maç ceza ald. 4 hafta önce 2-2 biten Fenerbahçe kupa maçnda da dorudan krmz kart gören Quaresma bu kez 5 maç ceza ald.

En fazla ceza alan 3üncü oyuncu ise Ryan Babel oldu. Holandal kanat oyuncusu 2 maç krmz, 1 maç sar kart cezas olmak üzere 3 maçta takmn yalnz brakt.

SARI KART LDER GARY MEDEL

Caner ve Quaresma ve Babelin 16 maçlk cezalar çkartldnda dier futbolcularn 12 kez sar kart ve çift sardan krmz kart ile cezal duruma dütüü görülüyor.

Yeni transfer Gary Medel toplam 8 sar kart ve 2 kez cezal olmas ile bu alanda lider. Caner 6 maç disiplin cezasnn yan sra 7 sar kart ile 2nci kez cezal olmann eiinde. 7 sar kart olan bir dier futbolcu ise Dusko Tosic. Tosic, hem sar kart hem de krmz karttan dolay 2 kez cezal duruma dütü. 2 kez sar ve krmz kart cezals olan dier 2 isim de Ouzhan ve Atiba. Her iki oyuncu da sezon içinde 2nci sardan krmz kart görerek 1er maç oynamad. Ouzhan ve Atiba bu hafta gördükleri 4üncü sar kartla 2nci kez cezal duruma dütüler.

Beiktat a 1 kez sar kart cezas alan dier oyuncular; Pepe, Adriano, Talisca ve Tolgay.

SARI KART TEHLKES BTMYOR

Siyah-beyazllar Göztepe karsna sar kart cezals 3 oyuncusundan mahrum çkacak ama tehlike bir sonraki maç için devam edecek.

çünkü takmda 2 futbolcu daha sar kart ceza snrnda. Bu iki futbolcu da Tosic ve Caner.Ricardo Quaresma da cezasn tamamladktan sonra ilk maçna 3 sar kart ile ceza snrnda çkacak.

Ana Sayfaya Git