Beşiktaş’ta Batshuayi ve Pjanic’le devam edilmeyecek

Önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya başlayan Beşiktaş’ta, kiralık olan Batshuayi ve Pjanic’le yola devam edilmeyecek. Can Bozdoğan’ın ise bonservisinin alınması için görüşmelere devam ediliyor.

Haberler 10.05.2022 - 09:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

STANBUL (HA) - Önümüzdeki sezonun planlamasn yapmaya balayan Beiktata, kiralk olan Batshuayi ve Pjanicle yola devam edilmeyecek. Can Bozdoann ise bonservisinin alnmas için görümelere devam ediliyor.

Yeni bir yaplanmaya giden ve bu dorultuda hem özkaynaktan yetien gençleri takma kazandran hem de potansiyelli genç isimleri kadrosuna katmaya hazrlanan Beiktata önümüzdeki sezonun da planlamas yapld. Mevcut kadroda kiralk olarak forma giyen Michy Batshuayi ve Miralem Pjanicle yola devam edilmeyecek. Bu 2 oyuncuya da teekkür edilerek yollar ayrlacak. Bir dier kiralk oyuncu Can Bozdoann ise bonservisinin alnmas için görümeler devam ediyor. Bu sezon maa bütçesini 25 milyon Euroya düürmek için çalmalarn sürdüren siyah-beyazllar, kadro d olan Lens, Douglas, NSakala ve Ljajicin de maalarndan kurtuluyor.

Alexe gelen teklifler deerlendirilecek

Sezon banda kadroya dahil edilen ancak performansyla hayal krkl oluturan Alex Teixeiraya teklif gelmesi durumunda, oyuncuyla görüülerek bu teklifler deerlendirilecek. Sözlemesi bitecek isimlerden Larin ve Vidayla ilgili de görümeler sürüyor. Her iki oyuncuya da, takmn dengelerini bozmayacak ekilde ücret teklifinde bulunulacak. Larin ve Vidann bu teklifleri kabul etmemesi durumunda ise yollar ayrlacak.

Gözler Atibada

Beiktata sözlemesi sona erecek olan isimlerden Atiba Hutchinsonla ilgili de verilecek karar merak konusu. Siyah-beyazl ekibin sembol isimlerinden olan ve aralk ayndaki Dünya Kupasnda forma giymek isteyen Atiba Hutchinsonla 1 yllk yeni sözleme imzalanmas da gündemde. Taraftarlarn da sevgilisi olan 39 yandaki futbolcu için yeni sözleme teklifi yaplmas planlanyor. Sezon bitimi ve yaplacak olan seçimli genel kurulun ardndan Atibayla görüecek olan siyah-beyazllar, bu futbolcuyla 1 yl daha yola devam etmek istiyor.

Ana Sayfaya Git