Beşiktaş’ta hedef tamamlandı

Gençlerbirliği deplasmanında 3-0’lık galibiyete ulaşan Beşiktaş, Sivasspor’un Göztepe deplasmanında mağlup olmasıyla ligi 3. Sırada bitirdi. Hedefe ulaşan Beşiktaş’ta şimdi yönetim fazla mesaiye hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, bütçe doğrultusunda yıldız transferler yapmayı hedefliyor.

Haberler 27.07.2020 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beiktata moraller tavan yapt. Ligin son haftasnda Gençlerbirliini deplasmanda 3-0 malup eden Beikta, Sivassporun Göztepe deplasmannda yenilmesiyle birlikte ligi 3. srada tamamlad. Trabzonsporun Avrupadan men edilme kararnn CAS tarafndan onanmas halinde önümüzdeki sezon ampiyonlar Liginde mücadele etme hakk kazanacak olan Beikta, transferlerini de bu dorultuda yapacak. Bu hafta harekata balayacak olan yönetim, Sergen Yalçnn raporu dorultusunda transferleri bitirmek için görümelere hz verecek.

NSakala tamam, Cisse srada

Teknik Direktör Sergen Yalçnn istedii isimlerden NSakala transferini bitiren Beikta Yönetimi, Alanyaspor formas giyen isimlerden Cisse ile de önümüzdeki hafta masaya oturacak. Alanyasporun Trabzonspor ile oynayaca kupa finalinin ardndan görümelere hz verecek olan yönetim, Burak Ylmazn boluunu Cisse ile doldurmay planlyor. Transferden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoullar da, özellikle Avrupadan uygun maliyetli ses getirecek transferleri aratryor.

Atibayla 1 yl daha

Gençlerbirlii deplasmannda sahaya kaptan olarak çkan ve takmnn ilk golünü atan Atibann da sözlemesi sona erdi. Beikta Yönetimi, Kanadal futbolcunun 1 yl daha oynamasn istiyor. Atiba da kariyerini Beiktata sürdürmekten yana. lerleyen günlerde taraflar bir araya gelerek sözleme artlaryla ilgili görüecek. Takmda maliyeti yüksek olan isimlerden Vidaya teklif gelmesi durumunda bu futbolcuyla yollar ayrmay planlayan yönetim, savunmay da batan aaya yenilemenin peinde. Rocoyu da sat listesine koyacak olan siyah-beyazllarda bu bölge için ilk aday Alanyasporlu Wellinton. Yeni sezon hazrlklar için 10 Austosta Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde toplanacak olan Beiktata yönetim, bu tarihe kadar transferleri netletirmek istiyor.

Ana Sayfaya Git