Beşiktaş'ta kritik gün

Beşiktaş, Süper Lig'in 41. haftasında bugün Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak.

Haberler 11.05.2021 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligde oynad son karlamada Galatasaraya deplasmanda 3-1 yenilen ve takipçisi Fenerbahçe ile arasndaki puan farkn 2ye düüren siyah-beyazllar, 25 galibiyet, 6 galibiyet, 7 yenilgi ve 81 puanla lider durumda bulunuyor.

Süper Ligdeki ilk sezonunda baarl bir performans ortaya koyan Fatih Karagümrük ise 14 galibiyet, 12er yenilgi ve beraberlikle 54 puan toplayarak sralamann 9uncu basamanda yer alyor.

- ç sahada son maç

Fatih Karagümrük müsabakas Beiktan bu sezon Vodafone Arenadaki son maç olacak.

Vodafone Parkta bu sene dikkat çekici bir performans ortaya koyan siyah-beyazllar, Dolmabahçede oynad 19 maçta 45 puan toplad.

Ev sahibi olduu karlamalarda Beikta, 14 galibiyet, 2 yenilgi ve 3 beraberlik alrken, iç sahada oynad son maçta Ataka Hataysporu 7-0 yenerek sezonun en farkl galibiyetine imza att.

- Nkoudounun durumu belirsiz, Atiba cezal

Siyah-beyazllarda yarnki mücadele öncesi Georges-Kevin Nkoudounun durumu belirsizliini koruyor.

Ataka Hatayspor maçnda sakatlanan ve tedavisi tamamlanan NKoudou takmdan ayr çalmalara balarken, yarn görev yapp yapamayaca bu akam gerçekletirilecek antrenman sonras belli olacak.

Sakatlklar devam eden Cenk Tosun, Ouzhan Özyakup ve Ajdin Hasicin yan sra yaad salk problemini bir türlü atlatamayan Vincent Aboubakarn yarnki mücadelede sahada olmas beklenmiyor.

Sakat oyuncularn yan sra, Galatasaray maçnda gördüü sar kartla cezal duruma düen Atiba Hutchinson da yarnki mücadelede görev yapamayacak.

4 futbolcu sar kart ceza snrnda

Beiktata yarn oynanacak müsabaka öncesi 4 futbolcu sar kart ceza snrnda yer alyor.

Siyah-beyazl ekipte Cyle Larin, Dorukhan Toköz, Adem Ljajic ve Josef de Souzann üçer sar kart bulunuyor. Bu oyuncular yarnki mücadelede sar kart görmeleri halinde cezal duruma düecek ve ligin son maçnda Göztepe karsnda forma giyemeyecek.

Ana Sayfaya Git