Beşiktaş'ta Tevfik Yamantürk yeniden aday

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, 3 Ağustos Cumartesi günü yapılacak divan başkanlığı seçiminde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Haberler 13.07.2019 - 11:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tevfik Yamantürk, Leventte düzenledii basn toplantsnda, 15 Nisan 2017de divan bakanlna seçildiini hatrlatt.

Aradan geçen sürede yaptklar hizmetlerle alakal bilgi veren Yamantürk, ki yl içinde camiann birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmesi için gayret gösterdik. Bu yönde tüm üyelerden büyük destek gördük. Divan kurulundaki birçok deerli üye, 3 divan toplantsna mazeretsiz olarak katlmadklar için kulüp tüzüündeki bir madde nedeniyle divan kurulu üyelikleri düürüldü ve bu husus camiada huzursuzlua neden oldu. ifadelerini kulland.

Bu üyeleri yeniden kazanmak adna çalmalar gerçekletirdiklerini ve bunu baardklarn vurgulayan Yamantürk, unlar kaydetti:

Yeni çalma döneminde Beiktan güçlü bir yönetimle ahenk ve bar içinde yönetilmesine önem veriyoruz. Bizler Beiktan bir nevi sigortas olacaz. Kulübümüzün salam, güvenilir ve güçlü bir yapya sahip olmasnn sigortas olacaz. Bu amaçla yeniden göreve talip olduk. Görev sürecimizde hizmette kusursuz olduk, verdiimiz sözlerin hepsini tuttuk. Ben ve arkadalarm kulübün mahrem meselelerini konuurken duymadnz, duymayacaksnz. Ekibi hiç bozmadan aday olmaya karar verdik.

Tevfik Yamantürkün bakanlndaki Divan Bakanlk Kurulunda ikinci bakan Fethi Hinginar, genel sekreter Turgay Pirinç ile üyeler Fikret Kuzucu, lhan Gölvan, Korkut Soydan ve Haluk Özgerçek bulunuyor.

Ana Sayfaya Git