Beşiktaş'ta transfer harekatı bu hafta başlıyor

Süper Lig'in son haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olacak olan Beşiktaş'ta, transfer harekatı da lig bitimiyle başlayacak. Siyah-beyazlıların hedefinde Alanya'da 4 isim var. Kartal ayrıca eski yıldızı Gökhan Töre'yi de kadroya katmak istiyor.

Haberler 24.07.2020 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beiktata hareketli günler bu hafta balyor. Süper Ligin son haftasnda Gençlerbirliine konuk olacak olan siyah-beyazllarda, takmn ligi bitirecei sralama da transferde etkili olacak. ayet Beikta kazanr ve Sivasspor da Göztepe deplasmannda puan kaybederse, siyah-beyazl ekip ligi 3. srada bitirecek ve Trabzonsporun ald Avrupadan men cezas onanrsa, Beikta önümüzdeki sezon UEFA ampiyonlar Liginde mücadele etme ans yakalayacak. Takmn ampiyonlar Liginde gruplara kalmas halinde kulübün kasasna da önemli bir mebla girecek. Bütün bu ihtimalleri hesaplayan ve transfer listesini hazrlayan Beikta yönetimi, transfer harekatn da bu dorultuda yapacak.

Alanyadan 4 isim listede

Siyah-beyazl ekipte Teknik Direktör Sergen Yalçn, eski takm Alanyaspordan 4 futbolcunun kadroya dahil edilmesini istedi. Daha önce görüülen ve el sklan NSakala konusunda herhangi bir pürüz bulunmuyor. Alanyasporla olan sözlemesi sona erecek olan Kongo asll Fransz oyuncu, yeni sezonda Beikta formasn giyecek. NSakalann yan sra forvet Cisse ve orta saha Junior Fernandes de Beiktan gündemindeki isimler. Cisse konusunda gerekli görümeleri yapan Beikta, Burak Ylmazn takmdan ayrlmas durumunda forvet transferini bu isimle çözecek. Fransz ekibi Lillein kadrosunda görmek istedii Burak Ylmaz, Beiktatan alaca olan 12 milyon TLnin yarsndan vazgeçerek bonservisini almay talep etti. Yönetim ise bu futbolcuya kolaylk göstereceini ifade etti. Kartaln Akdeniz ekibinden istedii bir dier isim de Wellinton. 31 yandaki savunmacnn Alanyaspor ile 2023 ylna kadar sözlemesi bulunuyor. Bu futbolcuyu kadroya katmak için eldeki isimlerden bazlarn takasta kullanmay isteyen siyah-beyazllar, önümüzdeki günlerde Alanyasporun kapsn çalacak.

Bir dier hedef Gökhan Töre

Sergen Yalçnn kadroda görmek istedii bir dier isim de Beiktan eski yldz Gökhan Töre. Sezon banda Sergen Yalçnla Yeni Malatyasporda birlikte çalan Törenin takmyla 1 yl daha kontrat bulunuyor. Ligde zor günler geçiren ve kümede kalmas çok düük ihtimaller dahilinde olan Yeni Malatyasporda Gökhan Törenin akbeti de bu hafta sonu belli olacak. Siyah-beyazl ekibe yeil k yakan ve Sergen Yalçnla çalmak isteyen 28 yandaki futbolcu, yeni sezonda Beikta formas giymeye yakn.

Ana Sayfaya Git