Beşiktaş'ta Valerien İsmael: "Batshuayi gibisini zor buluruz"

Siyah beyazlıların Teknik Direktörü Valerien İsmael, Belçikalı forvetle yola devam etmek istediğini yönetime iletti. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile görüşen Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien İsmael “Batshuayi tipinde oyuncu bulmak çok zor.

Haberler 21.04.2022 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beikta Teknik Direktörü Valerien smael yeni sezon için kadro planlamalarna imdiden balarken, kalacak ve gidecek isimleri belirliyor. Bu balamda, Fransz teknik adamn kalmasn istedii isimlerden biri de Chelseaden kiralanan Michy Batshuayi... smael, Sportif Direktör Ceyhun Kazanc ile yapt görümede Belçikal forvetin kalmasn istedi. Batshuayinin genç ve dinamik bir isim olduunu, performansnn da üst düzey olduunu belirten deneyimli çaltrc unlar söyledi:

UYGUNSA ALINMALI

Batshuayi tipinde oyuncu bulmak çok zor. Fransa, spanya, Portekiz liglerinden takip ettiim baz golcüler var ama Batshuayi içlerinde en gelimii ve tecrübelisi. Kulübün ekonomik imkanlar uygun olursa Chelsea ile konuup Beiktaa kazandrmalyz dedi. Kazanc da Ismael ile ayn fikirde olduklarn ve Batshuayinin bonservisinin alnmas konusunda görümelerin sürdüünü ifade etti.

KRALLIKTA iDDiASI SÜRÜYOR

10 milyon Euro piyasa deeri olan Batshuayi bu sezon Beiktata 28 lig maçnda görev alrken 14 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Belçikal yldz, gol krall yarnda da 15er golü bulunan El Kaabi ve Umut Bozokun ardndan yine 14 golü bulunan Pohjan-palo ile birlikte iddiasn sürdürüyor.

Ana Sayfaya Git